Marche

Aantal hotels
11
Bekijk op Booking.com »
Aantal steden
1
Bekijk steden »
Interactieve kaart
Marche
Bekijk kaart »
Tijdsverschil?
Geen
Bekijk informatie »

Hoe ziet uw ideale stad eruit?

Kies uit de onderstaande categorieën. Op basis van uw voorkeur raden wij steden aan.

Anconacc hjjanisch

Hoe reis ik naar Marche?

Marche

Vanuit de haven van Ancona vertrekken dagelijks vele ferries richting bestemmingen in Kroatië zoals Split, Zadar en het zonnige eiland Hvar. Cultuurliefhebber? De UNESCO studentenstad Urbino is een echte must-do tijdens je vakantie Marche in midden Italië. De badplaatsen Numana en Senigallia bieden met mooie stranden, campings, hotels en vakantiehuisjes goede opties voor een zonvakantie aan de Adriatische Zee. Verder landinwaarts vind je schilderachtige bergdorpjes te midden van het landschap van de Apennijnen. Hier vind je veel vrijstaande vakantiehuisjes en landhuizen met prachtige uitzichten over de bergen en vele wijnvelden. In het binnenland van La Marche kom je dan ook voor de rust en prachtige natuur. Met name Nationaal Park Monti Sibillini, gelegen in het zuiden van La Marche, biedt vele mogelijkheden op gebied van wandelen langs plateaus, rotsformaties en door indrukwekkende kloven.


De regio Marche dient tevens uitstekend als uitvalsbasis voor het ontdekken van de wijde omgeving. Iets ten noorden van de regio vind je de grote badplaats Rimini. In het noorden vind je ook het dwergstaatje San Marino, waar je goedkoop belastingvrij kunt shoppen. Bijzondere dieren en bloemen spot je in het natuur- en moerasgebied Parco di Colfiorito, gelegen meer landinwaarts in Umbrie (Umbria). Grote steden op relatief korte afstand van de regio Marche zijn oa Perugia en Florance. Met name Florance, de prachtige hoofdstad van de Toscane, is zeker de moeite waard. Kortom, genoeg te zien en te doen tijdens je vakantie in Marche, midden Italië.


Boek nu je vakantie naar het gebied Marken, ofwel Marche in Italië. Bekijk het uitgebreide aanbod vakantiewoningen en vergelijk hier vakantiehuisjes als een vrijstaand boederij met privé openlucht zwembad in de Apenijnen, landhuizen in de natuur en appartementen en vakantiehuisjes in de badplaatsen Numana en Senigallia. Boek nu je vakantiehuisjes voor een autovakantie naar Marche in midden Italië.


Bekijk meer van Italië

Lees meer