Bloemenriviéra

Aantal hotels
12
Bekijk op Booking.com »
Aantal steden
2
Bekijk steden »
Interactieve kaart
Bloemenriviéra
Bekijk kaart »
Tijdsverschil?
Geen
Bekijk informatie »

Hoe ziet uw ideale stad eruit?

Kies uit de onderstaande categorieën. Op basis van uw voorkeur raden wij steden aan.

Alassiocc martinara

Hoe reis ik naar Bloemenriviéra?

Bloemenriviéra

In het midden van de Riviera ligt de stad Genoa. In deze havenstad is veel te zien. Aan de 16e eeuwse Strada Nuova staan verschillende paleizen en musea. Ook de oude haven Porto Antico is zeker een bezoekje waard. Naast Genoa zijn er nog vele andere bekende plaatsen zoals Bordighera, Lerici, Alassio en natuurlijk Sanremo. De markt, een golfbaan, strand, casino en paardenrenbaan maken deze badpaats geschikt voor iedereen.

Een aantal must-do's in deze prachtige omgeving zijn de grotten van Toirano en het pittoreske Portofino, wat beschikt over een van de mooiste haventjes van Europa. Het schitterende landschap van de Bloemenriviéra en het feit dat de zon er bijna altijd schijnt trekt veel toeristen naar dit gebied. Het hele jaar door kun je wandelen en fietsen door de heuvelachtige omgeving. Verder het binnenland intrekken naar de echte bergen of het nationale park Parco Nazionale del Gran Paradiso behoren ook tot de mogelijkheden. De Bloemenriviera dient tevens uit uitvalsbasis voor het ontdekken van de omgeving. Zo liggen Monaco en Nice op relatief korte afstand. Kortom, de bloemenriviera is uitstekend geschikt om je vakantie Italie te vieren, boek dus je camping, vakantiehuisje, hotel of autovakantie of bij Travelmap.nl.

Vakantiehuisjes Bloemenrivièra

Hier vind je altijd leuke vakantiehuisjes aan de Italiaanse Bloemenriviéra voor een goede prijs. Wij vergelijken duizenden huisjes in heel Italië. Boek nu een luxe villa of voordelig vakantiehuisjes voor groepen in de Italiaanse Riviera. Grootste aanbod van vakantiehuisjes voor autovakanties in de Bloemenrivièra met keuze uit meer dan 45 vakantiehuisjes.

Autoverhuur in Bloemenrivièra is onze specialiteit. Je huurauto kan je ophalen en inleveren in diverse steden zoals Allasio en Genua. De Italiaanse Riviera is één van de populairste autoverhuur bestemmingen van Italië. Kijk in onze boekshop voor actuele wegenkaarten en fraaie autoroutes door het prachtige zuiden van Italië. Wil je tot slot een auto huren via Travelmap.nl dan moet je wel minimaal 21 jaar zijn en minimaal 1 jaar een rijbewijs hebben.


Bekijk meer van Italië

Lees meer