Abruzzen

Aantal hotels
12
Bekijk op Booking.com »
Aantal steden
2
Bekijk steden »
Interactieve kaart
Abruzzen
Bekijk kaart »
Tijdsverschil?
Geen
Bekijk informatie »

Hoe ziet uw ideale stad eruit?

Kies uit de onderstaande categorieën. Op basis van uw voorkeur raden wij steden aan.

Hoe reis ik naar Abruzzen?

Abruzzen

De Abruzzen zijn erg geschikt voor een fietsvakantie of wandelvakantie. Zo zijn er drie grote nationale parken en een groot regionaal natuurpark, deze parken heten: Gran Sasso - Monti della Laga, Maiella, Abruzzo, Lazio e Molise en Velino-Sirente. Wat te denken van de vele sfeervolle meren als Meer van Barrea en het Meer van Campotosto. Kortom, natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in deze indrukwekkende regio.


Ben je opzoek naar het mooie ongerepte Italië bezoek dan een van de bergdorpjes in de Abruzzen. In de bergdorpjes krijg je het idee dat de tijd heeft stilgestaan. Ben je opzoek naar iets meer activiteiten dan kan je terecht bij de een van de steden aan de Adriatische kust, deze zijn ook geschikt voor een zonvakantie of strandvakantie. Cultuur opsnuiven of lekker dagje shoppen. De Abruzzen dient uitstekend als uitvalsbasis voor het bezoeken van de hoofdstad Rome.

Vakantiehuisjes Abruzzen

Vind nu goedkoop een vakantiehuisje of in de prachtige Italiaanse regio de Abruzzen online via Travelmap.nl. Het uitgebreide aanbod vakantiewoningen bestaat uit oa rustiek appartementen in natuurpark Majella, agritoerisme in de heuvels van Molise, luxe huisjes aan het water en goedkope appartementen aan de kust. Abruzzen vakantiehuisjes vergelijken? Bekijk en vergelijk nu eenvoudig alle vakantiehuisjes voor een heerlijke autovakantie naar de Abruzzen in Italie.


Bekijk meer van Italië

Lees meer