Bali

Aantal hotels
15
Bekijk op Booking.com »
Aantal steden
5
Bekijk steden »
Interactieve kaart
Bali
Bekijk kaart »
Tijdsverschil?
7 uur
Bekijk informatie »

Hoe ziet uw ideale stad eruit?

Kies uit de onderstaande categorieën. Op basis van uw voorkeur raden wij steden aan.

Ubudcc mckaysava
Sanurcc exaudiebe

Hoe reis ik naar Bali?

Bali

Bali biedt prima mogelijkheden voor een strandvakantie gecombineerd met een bruisend uitgaansleven. Daarnaast is de watersport goed vertegenwoordigd, vooral surfen, zeilen en duiken zijn erg in trek. Duikscholen zijn er genoeg op Bali. Daarnaast kan je wandelen, mountainbiken, raften door de rivieren in de heuvelachtige, zelfs bergachtige binnenlanden van Bali. Voor grote vulkanen kan je beter verder reizen naar Lombok. In het fraaie binnenland van Bali kan je ook het culturele kunstenaarsstadje Ubud bezoeken.

De drukke Badplaats Kuta is bekend bij surfers vanwege de hoge golven. Sanur is eens iets rustigere badplaats met mooie stranden, goede voorzieningen en watersportmogelijkheden. Hier heb je voor 10 euro per nacht je eigen hut aan het water. Nusa Dua is de badplaats voor het massatoerisme met grote all inclusive hotels. Door vissen met graniet is ook het koraal hier niet meer geschikt om te duiken. Weinig toeristen trekken naar het noorden van Bali. Terwijl je voor 5 euro per nacht hier je eigen hut op een prachtig wit strand hebt. Backpackers trekken bijvoorbeeld naar het dorpje Lovina.

Wist je dat ook kan golfen op Bali? Bezienswaardig zijn verder de vele tempels. Inderdaad, de inwoners van Bali zijn veelal aanhanger van het Hindoe├»sme, en niet de Islam zoals in de rest van Indonesi├ź veel het geval is. Kortom, Bali is een compleet eiland. Boek bijvoorbeeld een zonvakantie naar Bali in de winter, dan zijn de prijzen lager en is het lekker rustig!

Vergelijk op travelmap.nl alle airlines die vliegen naar het eiland Bali. Vliegtickets naar Bali (Denpasar) kan je hier eenvoudig online bestellen. Naast vluchten ook hier alvast een hotel, resort of hostel bestellen.

WTC.nl Vliegtickets Bali

De beste reistijd voor reizen naar Bali is van de maanden mei tot en met september. Het regenseizoen is tussen oktober en maart, waarvan december en januari het ergste zijn.
Bekijk meer van Indonesie

Lees meer