Blue Lagoon

Aantal hotels
125
Bekijk Booking.com »
Gemiddelde beoordeling

Bekijk reviews »

Reviews Blue Lagoon

 • Kom tot rust in de Bleu Lagoon
  Dit is echt geweldig! Ik heb nog nooit zoiets als dit gezien. De omgeving is prachtig, tijdens het baden in de warmte bron geniet je van de sneeuw en de bergen om je heen. het is de perfecte plek om uit te rusten, ook kan je hier heerlijk eten. sla dit niet over als je een bezoekje aan IJsland brengt.

  Door Anoniem op woensdag 1 oktober 2008

 • Blue Lagoon
  Lekker ontspannen in het warme mineraalwater van de Bleu Lagoon. Echt heel erg leuk en relaxed. Bovendien ziet het er allemaal gelikt uit en de service was echt goed.

  Door Anoniem op woensdag 14 mei 2008

 • Blue Lagoon
  Als je echt lekker wilt bijkomen van je vakantie in ijsland dan moet je hiernaar toe. We hebben echt genoten van de dompelbadjes, warme baden. Lekkere luxe. We zijn blij dat we dit op een van de laatste dagen hebben gedaan. Dat maakt je vakantie echt relaxed. Je hebt het gevoel dat je helemaal rein thuiskomt.

  Door Anoniem op donderdag 27 maart 2008

 • Blue lagoon
  De blue lagoon is een geweldige bestemming. Het meer heeft een ruwe stenen grond, waar de bezoekers nog wel eens over willen klagen. Het is en blijft wel een NATUURLIJKE heet water bron dus verwacht geen luxe marmeren ondergrond. Het meer heeft door de vele stoom die er vanaf komt een mystieke sfeer. Zodra je het water ingaat merk je ook dat het zicht verminderd tot maar een paar meter. Hierdoor kan het meer zelfs in drukke tijden nog een intieme romantische sfeer hebben.

  Door Anoniem op dinsdag 1 juli 2003

 • BLue LagoonBLue Lagoon
  Een toelichting van de Blue Lagoon is niet nodig. Deze wereldberoemde site is prachtig en moet gewoon bezocht worden.

  Door Anoniem op zondag 1 juli 2007

Toon alle beoordelingen Geef uw mening over Blue Lagoon

Wat vindt u nog meer leuk om te doen?

Ontdek alle spots.