Balatonmeer

Aantal hotels
13
Bekijk op Booking.com »
Aantal steden
3
Bekijk steden »
Interactieve kaart
Balatonmeer
Bekijk kaart »
Tijdsverschil?
Geen
Bekijk informatie »

Hoe ziet uw ideale stad eruit?

Kies uit de onderstaande categorieën. Op basis van uw voorkeur raden wij steden aan.

Keszthelycc heatherco
Tihanycc anoplius

Hoe reis ik naar Balatonmeer?

Balatonmeer

Het schiereiland Tihany schijdt het Balatonmeer bijna in tweeën. Op en rond het Balatonmeer word zomers veel georganiseerd zoals zwemwedstrijden. Daarnaast staat het gebied bekend om zijn vele wijnvelden. De regio Balatonmeer dient uitstekend als uitvalsbasis om de omgeving verder te ontdekken. De indrukwekkende hoofdstad Boedapest ligt op zo'n 1 uur rijden van het Balatonmeer. Ook de prachtige cuturele stad Pécs ligt op relatief korte afstand van het Balatonmeer en is het bezoeken meer dan waard.

De grootste badplaats aan het meer is Siofok en is een ideale vakantiebestemming voor jongeren in de zomer. Met name Coca Cola Beach is de plek voor jongeren om te feesten. Jongerenreizen naar Siofok zijn dan ook de laatste jaren erg populair. Naast de vele watersporten rond het Balatonmeer met lesmogelijkheden (surfen, zeilen en waterskiën nabij Siofok is relatief goedkoop) kan je zwemmen in het Balatonmeer. Het uitgaansleven in Siofok met moderne discotheken en vele barren doet nauwelijks onder voor Salou. Tevens zijn de restaurants rijk aan betaalbare, heerlijke vleesgerechten. Bovendien zijn de prijzen aangenaam. Misschien wil je verder nog een bunjeejump maken?

Hotels en vakantiehuisjes Balatonmeer

Naast hotels en appartementen zijn er vele campings, hotels en vakantiehuisjes rond het Balatonmeer. Rond het hoofdseizoen zie je de bekende bordjes 'Zimmer Frei'. Het aanbod vakantiehuisjes rondom het Balatonmeer in Hongarije bestaat uit oa vrijstaande vakantiehuisje en villa's aan de zuidoever, groepsaccommodaties aan het meer en comfortabele huisjes en appartementen in Siofok, één van de meest toeristische plaatsen aan het Balatonmeer. Kortom bekijk en vergelijk het aanbod Balatonmeer vakantiewoningen en boek je autovakantie naar een de mooiste zoetwatermeren van Europa.


Bekijk meer van Hongarije

Lees meer