Victoria Peak

Aantal hotels
272
Bekijk Booking.com »
Gemiddelde beoordeling

Bekijk reviews »

Reviews Victoria Peak

 • Duur en massa toerisme
  De Victoria Peak (50 HK Dollar inclusief het uitzicht platform) is echt iets voor massa toerisme en dus geen goed idee voor overdag. We moesten een uur wachten en we waren binnen een half uur terug. Het uitzicht is leuk maar daarvoor zijn ook leuke plekken waar je niet voor hoeft te betalen.

  Door Anoniem op maandag 1 september 2008

 • Lichtshow
  Bekijk hier het A symphony of lights elke avond om acht uur. Fantastische lichtshow met lasers op 44 gebouwen. Victoria Peak is een geweldige plek om te genieten van het spektakel. Andere goede plekken zijn: avenue of stats of vanaf het water (huur een bootje in de haven).

  Door Anoniem op maandag 1 september 2008

 • Victoria Peak
  Voor mij iets te toeristisch, maar ik moet toegeven dat het uitzicht over Hong Kong ongeevenaard is. Dus niet te missen als je naar Hong Kong gaat.

  Door Anoniem op dinsdag 6 mei 2008

 • Victoria Peak
  Bijna verplichte attractie voor iedere bezoeker aan Hong Kong. Vanaf Victoria Peak heb je een mooi uitzicht over de vele wolkenkrabbers. Ook vind je er boven op de berg een winkelcentrum en Madame Tussaud.

  Door Anoniem op maandag 18 februari 2008

 • Geweldige uitzichten
  De tram nemen naar de top is echt een must voor iedereen die Hong Kong bezoekt. Je krijgt adembenemende uitzichten te zien en natuurlijk fantastische foto's. Op de top zijn winkels en restaurants die wel de moeite waard zijn om te bezoeken. Wij zijn ook met de bus omhoog gegaan, maar de bus is trager en de uitzichten onderweg zijn ook niet geweldig voor je bij de top bent.

  Door Anoniem op dinsdag 1 november 2005

 • Neem de tram naar de top!
  Dit is inderdaad must-see materiaal voor als je in Hong Kong bent. Ik ben met de Peak Tram omhoog gegaan. Deze tram brengt je binnen 10 minuten naar een hoogte van 396 meter. Vergeet je camera niet mee te nemen haha, want het uitzicht is fantastisch!

  Door Anoniem op zondag 1 januari 2006

 • Skyline van Hong Kong
  Dit is een absolute 'do' voor alle toeristen. Oke een beetje massatoerisme maar wel dan heb je wel een heel gaaf uitzicht over Hongkong. Wolkenkrabbers overal!

  Door Anoniem op maandag 1 maart 1999

Toon alle beoordelingen Geef uw mening over Victoria Peak

Wat vindt u nog meer leuk om te doen?

Ontdek alle spots.