Kefalonia

Aantal hotels
11
Bekijk op Booking.com »
Aantal steden
1
Bekijk steden »
Interactieve kaart
Kefalonia
Bekijk kaart »
Tijdsverschil?
1 uur
Bekijk informatie »

Hoe ziet uw ideale stad eruit?

Kies uit de onderstaande categorieën. Op basis van uw voorkeur raden wij steden aan.

Hoe reis ik naar Kefalonia?

Kefalonia

Twee van deze stranden zijn Myrthos, hagelwit zand en een helderblauwe zee, en Xi, met fijn rood zand en een ondiepe zee. Strandliefhebbers hebben keuze in overvloed. Natuurlijk bestaat het eiland niet alleen uit strand. Unieke bezienswaardigheden zijn er genoeg. De Drogarati-grotten met zeldzame stalactieten en stalagmieten, het ondergrondse meer in Melissani, of bij Agii Theodori, waar grote hoeveelheden water het land in stromen zonder terug te keren. Op de heuvel waar het Agrilia klooster staat heb je een buitengewoon uitzicht over de baai van Sami en Ithaka.


De hoofdstad is Argostoli, waar je verschillende interessante musea kunt bezoeken zoals het Folklore Museum en het Historisch Museum. het heeft een leuke winkelstraat, veel terrasjes en een mooie loopbrug naar de andere kant van de baai. Aan de waterkant heb je een mooi uitzicht op de Drapanosbrug uit 1813. Of neem de veerboot naar Lixouri, alleen al om de vaarroute een aanrader. In de buurt van Argostoli liggen de resten, waaronder een deel van dde stadsmuur, een tempel en altaar, van de oude stad Krani. Zeker een uitstapje waard. De tijd vliegt voorbij op dit Griekse paradijs. Hier waan je je nog in het oude Griekenland zonder de massa’s toeristen.

Vakantiehuisjes Kefalonia

Een vakantiehuisje op het prachtige Griekse eiland Kefalonia vergelijk je op Travelmap.nl. Naast comfortabele vakantiehuisjes en appartementen aan de kust vind je ook luxe vrijstaande vakantiehuizen en villa's met privé zwembad en prachtige uitzicht. Kortom, vind hier je ideale vakantiewoning op Kafelonia, een van de leukste en meest veelzijdigste eilanden van Griekenland.


Bekijk meer van Griekenland

Lees meer