Dassia

Aantal hotels
86
Bekijk op Booking.com »
Aantal spots
2
Bekijk spots »
Interactieve kaart
Dassia
Bekijk kaart »

Hoe reis ik naar Dassia?

Dassia

Dassia heeft niet veel bezienswaardigheden, maar activiteiten heb je er genoeg. Je kunt er zwemmen, mountainbiken, watersporten en natuurlijk rustig zonnebaden. Vanaf Dassia zijn er ook vele excursies te boeken zowel richting het prachtige binnenland als naar één van de eilandjes.

In het centrum vindt je vele winkeltjes, restaurants en barretjes. Daarnaast zijn er voor jongeren voldoende uitgaansmogelijkheden als The Drunken Duck aan de hoofdweg. Bij Edem beachclub kun je uitgaan tot in de vroege uurtjes met elke avond een internationale dj. Edem beachclub is opgericht in 1988 en is gekozen tot één van de top 10 bars en clubs in Griekenland. De entree is gratis en de club is dagelijks geopend vanaf 23.00 uur.

Ook leuk om te weten is dat het strand van Dassia een Blue Flag Beach is. In de regio rondom de badplaats vind je meer Blue Flag Beaches. Je mag een blauwe vlag laten wapperen op het strand als men voldoet aan strenge criteria als een schone kust en zee, strandwachtposten, toiletten en goed omgaan met de natuur.
Bekijk bezienswaardigheden en activiteiten in Dassia of ontdek restaurants, uitgaan en entertainment.
Bekijk meer van Griekenland

Lees meer