Gare du Paris Nord

Aantal hotels
2456
Bekijk Booking.com »
Gemiddelde beoordeling

Bekijk reviews »

Waar ligt Gare du Paris Nord

Ontdek Parijs op de interactieve kaart

Reviews Gare du Paris Nord

 • Parijs
  Vlieg niet naar parijs maar neemt de TGV die op Gare du nord stopt vlak bij het centrum. Tip hotel Apollo tegenover het station, sober maar niet duur en goed.

  Door Anoniem op vrijdag 16 mei 2008

 • Loop als een Parijsenaar
  Wanneer is in de Metro in Parijs loopt, gedraag je dan als een indsider. Dit betekent dat je niet met een mooie camera om je hals moet lopen. Dit trekt de aandacht en het kan heel goed zijn dat je vervolgens zonder geld in je hotel terug komt.

  Door Anoniem op vrijdag 1 oktober 2004

 • Groot, maar overzichtelijk!
  Gare du Nord is een groot trein/metro station. Onze trein terug naar Amsterdam vertrok vanaf dit station. Ondanks dat het erg groot is, was alles goed te vinden en hadden we geen problemen met het halen van onze trein!

  Door Anoniem op zondag 1 juli 2007

 • Noorder stationNoorder station
  Nou ja, hoeveel valt er te vertellen over een trein station.. Maar.. als ik er al iets over treinstations ga vertellen, kan ik wel zeggen dat dit station mij bevalt. Het is erg groot, alle treinen komen overzichtelijk vanaf dezelfde kant en worden korttijdig gestald onder deze reusachtige koepel. Binnen de koepel is er op een verhoging ook nog eens de mogelijkheid om onder het genot van een kopje koffie op je trein te wachten.

  Door Anoniem op donderdag 2 augustus 2007

Toon alle beoordelingen Geef uw mening over Gare du Paris Nord

Wat vindt u nog meer leuk om te doen?

Ontdek alle spots.