Metro

Aantal hotels
2456
Bekijk Booking.com »
Gemiddelde beoordeling

Bekijk reviews »

Reviews Metro

 • Prima manier van transport!
  De metro is echt de ideale manier van transport door Parijs. Je komt echt heel gemakkelijk bij alle hotspots. Pas wel op voor dieven, ze slaan heel gemakkelijk hun slag omdat het altijd druk is.

  Door Anoniem op zondag 1 mei 2005

 • Metro
  De eerste dag in Parijs hebben we veel gelopen. De tweede dag hadden dan toch maar de metro genomen. Dit hadden we veel eerder moeten doen. Bovendien was het erg goedkoop en hebben nooit lang moeten wachten.

  Door Anoniem op donderdag 8 mei 2008

 • Parijs
  Een stad waar je niet uitgekeken raakt. Het Louvre is een must. Daarbij kun je een boottocht maken over de seine of als je wat meer tijd hebt naar Versailles. De metro is top in Parijs. Als je de plattegrond in je had hebt van de metro begrijp je gelijk wat ik bedoel en zolang je onder de grond bent hoef je niet bij te stempelen. Bij het station Gare du Nort verkrijgbaar.

  Door Anoniem op woensdag 9 april 2008

 • De Metro in Parijs
  Wanneer is in de Metro in Parijs loopt, gedraag je dan als een indsider. Dit betekent dat je niet met een mooie camera om je hals moet lopen. Dit trekt de aandacht en het kan heel goed zijn dat je vervolgens zonder geld in je hotel terug komt.

  Door Anoniem op woensdag 20 februari 2008

Toon alle beoordelingen Geef uw mening over Metro

Wat vindt u nog meer leuk om te doen?

Ontdek alle spots.