Louvre Museum

Adres: Musée du Louvre, Parijs, Frankrijk.
Aantal hotels
2456
Bekijk Booking.com »
Gemiddelde beoordeling

Bekijk reviews »

Waar ligt Louvre Museum

Ontdek Parijs op de interactieve kaart

Reviews Louvre Museum

 • Veel te zien!
  Het bezoek aan het Louvre heeft diepe indruk op mij gemaakt, er is zoveel te zien en op te nemen. De overweldigende kunst collectie is erg indrukwekkend, met als hoogtepunt natuurlijk de Mona Lisa.

  Door Fabian op maandag 29 oktober 2012

 • Louvre
  Dit is echt een mooie ervaring. Om door zo'n museum te lopen en te weten dat schilders/kunstenaars dit honderden jaren geleden hebben gemaakt. Het museum was erg duidelijk en netjes.

  Door Anoniem op dinsdag 14 oktober 2008

 • Gewoon teveel
  Ok, het is een indrukwekkend gebouw. Maar waarom zou je hier je geld aan uitgeven? Het is veeeel te groot om alles te zien. En wat is er aan de Mona Lisa? Duizenden mensen lopen rond om een vierkantje van 30x30 cm te zien... Het doek er tegenover is veel indrukwekkender.

  Door Anoniem op vrijdag 1 augustus 2008

 • Louvre Museum
  Ik baal er nog steeds van dat ik niet in het Louvre ben geweest. We hadden geen tijd meer om naar binnen te gaan. Het verzacht een beetje dat we er nog wel naar toe zijn gegaan om even snel te kijken. Wat we er van gezien hebben was in iedergeval erg mooi. Met als hoogtepunt natuurlijk de glazen piramide. Leuk om even door heen te kijken.

  Door Anoniem op donderdag 8 mei 2008

 • Louvre Museum
  Naar het Louvre zijn we gaan lopen. De toeristische kraampjes langs de oevers van la fleuve, maakten de tocht wat makkelijker en ook wat langer. Af en toe stopten we weer eens om even te snuffelen.

  Door Anoniem op donderdag 8 mei 2008

 • Indrukwekkend!
  Ok, als je kunst leuk vindt is dit de plek om heen te gaan! Je kan hier dan weken besteden! Ik vond vooral de Winged Victory of Samothrace erg mooi! Maar La Gioconda (Mona Lisa) deed me niet erg veel! Het is zo klein! En de Venus van Milo is ook maar gewoon lelijk ;) in mijn nederige opinie! Het Louvre is van buiten ook erg mooi! De glazen pyramides en de fonteinen creeeren een leuke sfeer!

  Door Anoniem op maandag 1 april 2002

 • kunst expositie
  In het Louvre museum staan en hangen veel grote bekende kunstwerken. De beroemdste ervan is de Mona Lisa (La Gioconda) van Leonardo da Vinci. Maar dat schilderij maakte niet erg veel indruk op mij, er is zoveel kunst te zien dat je altijd wel een mooie tijd hebt! De Venus van Milo en het standbeeld van de Nike godin waren mijn favorieten.

  Door Anoniem op donderdag 7 juni 2007

Toon alle beoordelingen Geef uw mening over Louvre Museum

Wat vindt u nog meer leuk om te doen?

Ontdek alle spots.