Sacre Coeur

Adres: 35 Rue du Chevalier de la Barre, Parijs, Frankrijk.
Aantal hotels
2456
Bekijk Booking.com »
Gemiddelde beoordeling

Bekijk reviews »

Reviews Sacre Coeur

 • Een picknick klinkt goed!
  Kan iemand mij vertellen waar je het heerlijke geroosterd kippetje en het vers gebakken brood kunt kopen? Ik zou ook graag willen picknicken bij de Sacre Coeur.

  Door Dalene op woensdag 12 september 2012

 • Ga eens piknikken
  Als je bij Babes-Rochechouart uit de metro stapt kan je daar een heerlijke geroosterd kippetje kopen voor slechts 5 Euro. Koop ook vers gebakken brood en baclava en neem dit mee naar het gras voor de Sacre Coeur en je hebt een heerlijke piknik. Heerlijk en goedkoop!

  Door Anoniem op woensdag 1 juli 2009

 • Beklim de Sacre Coeur
  Was je ervan op de hoogte dat je de Sacre Coeur ook kan beklimmen? De meeste mensen weten dit niet en bezichtigen de kerk alleen van binnen. Als je voor de kerk staat ga je links, een klein trapje af en daar is de ingang om de kerk te beklimmen. Het is niet duur en als je bij de top bent kun je genieten van een prachtig uitzicht. Het is echt een aanrader!!

  Door Anoniem op vrijdag 1 februari 2008

 • Pas op!
  Pas op wanneer je hier bent. Je word zeker aangespoord tot het kopen van spullen dat je niet wilt. Maar als de politie komt zijn ze snel weg. Verder vond ik het een indrukwekkend gebouw.

  Door Anoniem op zondag 1 mei 2005

 • Trappen
  Als je in Parijs bent kan je de Sacre Coeur niet missen. Beklim de 250 treden en geniet van het uitzicht. Wanneer de trap je teveel is kan je ook met de kabelbaan. Het is echt een wonderlijk gebouw om te zien.

  Door Anoniem op vrijdag 9 mei 2008

 • De Trappenrace
  Voor de echte sporters. Wedstijdje doen wie als eerst boven is met de trap. Uit ervaring kan ik zeggen dat het zwaarder is dan dat je denkt. Ik was helemaal kapot.

  Door Anoniem op donderdag 8 mei 2008

 • Basilica du sacre coeur
  Doen, erg mooie kerk met mooie trappen!

  Door Anoniem op donderdag 1 maart 1990

 • Actief of lui?
  Als je de Sacre Coeur bezoekt heb je twee opties, beklim de trappen, of neem de lift. Ik ben uiteraard de trappen op en af gerend om in vorm te blijven! ;) De Sacre Coeur is erg mooi van buiten en binnen! Ik stond versteld van z'n schoonheid! Erachter kan je de Place du Tetre vinden!

  Door Anoniem op zondag 1 juli 2007

 • Sacre Coeur ervaringenSacre Coeur ervaringen
  Het bezoek is het alleen al waard voor de mooie uitzichten over de stad. De kerk zelf is niet bijzonder mooi, maar de omgeving is mooi en heeft een paar erg leuke cafes. Het kan erg druk worden in het weekend, met zenuwachtige, duwende toeristen. Verder overrompelen de schilders je, om een portret van je te mogen schetsen, maar dat hoort bij deze buurt, waarin talloze wereldberoemde schilders hebben gewoond. Persoonlijk heb ik echter geen last gehad van plassende honden, of poepende meeuwen.

  Door Anoniem op zondag 1 oktober 2006

 • N
  Ook al ben je geen fan van kerken, is het misschien toch aan te raden om de berg van de Sacre Couer te beklimmen. Het uitzicht is namelijk uniek , je kan de gehele stad parijs bekijken. Prachtig. EEn tegenvaller: de fransen houden ervan om hun honden uit te laten in deze buurt en laten deze vervolgens de gehele kerk en omgeving er onder te zeiken. Hierdoor hangt er een vervelend penetrante geur rondom de gehele kerk. Erg fijn. Verder is dit wel een erg mooie wijk, met een zeer mooie geschiedenis. Het was het huis van o.a. de wereldberoemde schilder picasso.

  Door Anoniem op woensdag 1 augustus 2007

 • Dineren bij de Sacre CoeurDineren bij de Sacre Coeur
  Eten bij de Sacre Coeur: We hebben er gegeten en het was te weinig en te duur!

  Door Anoniem op donderdag 1 augustus 2002

Toon alle beoordelingen Geef uw mening over Sacre Coeur

Wat vindt u nog meer leuk om te doen?

Ontdek alle spots.