Eiffeltoren

Adres: 5 Avenue Anatole France, Parijs, Frankrijk.
Aantal hotels
2456
Bekijk Booking.com »
Gemiddelde beoordeling

Bekijk reviews »

Reviews Eiffeltoren

 • Eifeltoren - Symbool van Frankrijk
  Mocht je ooit Parijs aandoen dan is een bezoek aan de Eifeltoren een must-do. Het symbool van Frankrijk biedt echt een prachtig uitzicht die je zeker niet mag missen. Het is druk maar zeker de moeite waard!

  Door Anoniem op dinsdag 21 augustus 2012

 • Symbool van Frankrijk
  Een bezoek aan Parijs mag niet zonder een bezoek aan de Eifeltoren, het symbool van Frankrijk. Ondanks de drukte blijft het een bijzondere toeristische attractie. Op de top van de toren is het uitzicht over Parijs echt prachtig.

  Door Anoniem op maandag 16 april 2012

 • Uitzicht s'avonds
  Ik ben nu 2 keer op top van de Eifeltoren geweest en moet zeggen dat ik het uitzicht op een verlicht Parijs mooier vondt dat overdag. Dus mocht je gaan, wat je echt moet dan wanneer je in Parijs bent, wacht dan tot het donker wordt. Tegen een uur of 22.00 wordt het ook al wat rustiger bovenin de Eiffeltoren wat ook erg fijn is.

  Door Sandra v.d. Molen op maandag 27 februari 2012

 • Indrukwekkend.
  De klim naar de top van de Eifeltoren was indrukwekkend. We konden maar naar de tweede verdieping klimmen om vervolgens met de lift naar de top te gaan. Het uitzicht is echt fenomenaal.

  Door Anoniem op vrijdag 1 april 2005

 • Eiffeltoren
  Door mijn hoogtevrees was ik bijna niet naar boven gegaan. Gelukkig ben ik overgehaald door mijn vriendin. Ik kan met trots zeggen dat het best wel meevalt. Het uitzicht had ik niet willen missen.

  Door Anoniem op donderdag 8 mei 2008

 • Eiffeltoren
  Echt ik heb genoten van deze vakantie! s'avonds was alles verlicht de ijffeltoren was ook echt de moeite waard!

  Door Anoniem op maandag 25 februari 2008

 • Eiffel Toren
  Wie kent deze toren niet, overgebleven van een wereldtentoonstelling (nooit afgebroken). Mooi uitzicht over Parijs. Ga op tijd, voorkomt lange wachtrijen.

  Door Anoniem op woensdag 20 februari 2008

 • De Eiffeltoren
  Bij de eiffeltoren kun je met een lift omhoog zodat je over heel parijs heen kan zien, het is best duur, maar je moet het echt doen!! het is echt superleuk en mooi.

  Door Anoniem op dinsdag 19 februari 2008

 • Eifeltoren
  Blijft cliche maar zo mooi ben je in frankrijk en in de buurt van parijs dan moet je deze toren bezichtigen, je voelt je groots en machtig.

  Door Anoniem op vrijdag 15 februari 2008

 • Dag en nacht
  Bezoek de Eiffel toren gedurende de dag voor een mooi zicht over de stad! We hadden pech dit jaar omdat we niet naar de bovenste verdieping konden! Vergeet vooral niet om ook 's avonds de Eiffel toren te bezoeken, als het donker is! Dan zijn de lichten aan, en soms doen ze zelfs een lichtshow! Geniet van wat drankjes zittend midden onder de Eiffel toren!

  Door Anoniem op zondag 1 juli 2007

 • Een van de dingen die je gezien moet hebbenEen van de dingen die je gezien moet hebben
  De wachtrijen mogen wle lang zijn, maar als je in Parijs bent MOET je de Eiffel toren beklommen hebben. Er is ook een lift. Als je op de top bent heb je een geweldig uitzicht over de stad.

  Door Anoniem op woensdag 1 november 2006

Toon alle beoordelingen Geef uw mening over Eiffeltoren

Wat vindt u nog meer leuk om te doen?

Ontdek alle spots.