Arc de Triomphe

Adres: Place Charles de Gaulle, Parijs, Frankrijk.
Aantal hotels
2456
Bekijk Booking.com »
Gemiddelde beoordeling

Bekijk reviews »

Waar ligt Arc de Triomphe

Ontdek Parijs op de interactieve kaart

Reviews Arc de Triomphe
 • Door Martijn op donderdag 27 september 2012


 • Vet om hier bovenop te staan, het verkeer staat vaak helemaal vast. En je uitzicht is heel mooi.

  Door Ruben op vrijdag 27 juni 2008

 • Niks te zien
  Ik denk dat dit gewoon een beroemd gebouw is, niks meer dan dat. De wachtrij is veel te lang en eigenlijk valt er niks speciaals te zien. Neem gewoon een camera met 20x optische zoom mee en neem een foto vanaf de eiffeltoren :P

  Door Anoniem op vrijdag 1 augustus 2008

 • Grote Chaos
  De Arc de Triomf heeft een enorme indruk op mij achtergelaten. Het is veel hoger dan ik mij had voorgesteld. Het verkeersplein om de Arc is een grote chaos. Er is geen wegmarkering en zodoende rijd iedereen zijn eigen weg. Ongelukken gebeuren hier regelmatig.

  Door Anoniem op zondag 1 mei 2005

 • Arc de Triomphe
  De Arc de Triomphe is fantatisch om te zien. Zeker als je aan komt rijden. Van ver af rijd je richting de Arc toe. Eenmaal op het plein viel de verkeersdrukte mij ook nog wel mee. Dit heb ik wel eens anders gehoord.

  Door Anoniem op donderdag 8 mei 2008

 • Klimmen
  De Arc de Triomfe is een erg mooi monument om te zien, rond je racen de auto's over de rotonde. De bestuurders schreeuwen naar elkaar en toeteren over en weer. Het graf van de onbekende soldaat is ook indrukwekkend! We beklommen de trappen en gingen naar de top! Er is een museum en een klein winkeltje, en natuurlijk kan je bovenop het monument staan en over Parijs heen kijken!

  Door Anoniem op zondag 1 juli 2007

 • Leuke straat, mooie Arc
  De Arc de Triomphe is natuurlijk een 'must' als je Parijs bezoekt. Hoewel het verkeer eromheen veek kabaal maakt en vies ruikt is het monument toch een plek die ik graag zie en waar ik graag onderdoor loop. Het zicht op de Champs Elysees is ook erg mooi, vergeet niet om rond te kijken!

  Door Anoniem op donderdag 7 juni 2007

Toon alle beoordelingen Geef uw mening over Arc de Triomphe

Wat vindt u nog meer leuk om te doen?

Ontdek alle spots.