Kasteel van Versailles

Adres: Château de Versailles, Parijs, Frankrijk.
Aantal hotels
2456
Bekijk Booking.com »
Gemiddelde beoordeling

Bekijk reviews »

Waar ligt Kasteel van Versailles

Ontdek Parijs op de interactieve kaart

Reviews Kasteel van Versailles

 • mooie tuinen
  Het paleis van Versailles heeft echt mooie tuinen. Louis XIV leefde hier, hij heeft zijn vaders kasteel omgetoverd tot een geweldige tuin. Marie Antoinette heeft een kleinere kasteel naar het grote kasteel.

  Door Anoniem op vrijdag 9 mei 2008

 • Interessante trip!
  We gingen naar Versailles met de trein vanuit Parijs. De tour door het paleis was inclusief een headset en audiocommentaar in elke kamer. Ik heb veel interessante dingen gehoord! De paleistuinen waren ook erg leuk en groot! Je kan in een klein treintje de Grand Trianon en Petit Trianon bezoeken, waar Marie Antoinette verbleef.

  Door Anoniem op zondag 1 juli 2007

 • Bezoek Versailles!Bezoek Versailles!
  Zorg dat je tijd hebt om dit voormalige koninklijke paleis te bezoeken. Het is echt indrukwekkend, en slechts een halfuurtje met de trein vanaf het centrum van Parijs. Het heeft zoveel geschiedenis. Het is echt tof! De verschillende gebouwen spreiden zich uit over een groot gebied. Je kan een treintje nemen die je naar de Grand Trianon, Petit Trianon en de fonteinen brengt. De tuinen zijn mooi, de manier hoe alles is aangelegd en de gebouwen zijn fantastisch! Petit Trianon was het privehuisje van Marie Antoinette.

  Door Anoniem op maandag 1 oktober 2007

Toon alle beoordelingen Geef uw mening over Kasteel van Versailles

Wat vindt u nog meer leuk om te doen?

Ontdek alle spots.