Normandië

Aantal hotels
18
Bekijk op Booking.com »
Aantal steden
8
Bekijk steden »
Interactieve kaart
Normandië
Bekijk kaart »
Tijdsverschil?
Geen
Bekijk informatie »

Hoe ziet uw ideale stad eruit?

Kies uit de onderstaande categorieën. Op basis van uw voorkeur raden wij steden aan.

Bayeuxcc sachithao
Cabourgcc conniema
Houlgatecc franoisph

Hoe reis ik naar Normandië?

Normandië

Normandië is een prachtige provincie waar je uitstekend de zomervakantie kunt doorbrengen in Frankrijk. De regio is erg divers en biedt voor ieder wat wils. Zo bezoek je oa de havenstad Honfleur, Villers sur Mer, Cabourg, Deuville en het kleinere Trouville. Allemaal voorbeelden van leuke badplaatsen waar overal heerlijke vis en oesters geserveerd worden. Aan het einde van de gezellige boulevard van Trouville bezoek je het Casino. In het naastgelegen Deuville kan je prima winkelen of een barretje opzoeken. Ontdek de luxe vakantiehuisjes in het binnenland en fraaie campings en vissersdorpjes aan de kust. Natuurlijk vind je hier prima zandstranden met goede voorzieningen.

Opvallend mooi zijn verder de huizen en het groene, glooiende binnenland van Normandië. Ook leuk is een dagje naar de steden Caen en Le Harve te gaan. Ontdek deze eens met de fiets. Normandië ligt slechts op ruim 500 kilometer rijden van Utrecht, ideaal voor reizigers die een korte autovakantie willen maken naar de kust van Frankrijk. Vanuit Normandie bezoek je tevens eenvoudig de mooie eilanden Guernsey en Jersey, Brits Kroonbezit en onderdeel van de Kanaaleilanden.

Een aantal must-do's in Normandie:

Vakantiehuisjes in Normandië

Een van de populairste bestemmingen van Frankrijk is Normandië. Hier overnachten op campings en in vakantiehuisjes is een perfecte manier om de zomer door te brengen. Een perfecte combinatie van natuur, cultuur en strand. Of je nu een vakantiehuisje van 4, 6 of 8 personen zoekt, in Normandië hebben we meer dan 250 huisjes in aanbod. Kies uit de leukste vakantiehuisjes in dorpjes als Honfleur, Villers sur Mer, Cabourg en Deuville. Op zoek naar exclusieve en luxe vakantiehuizen? Bekijk hier het aanbod comfortabele en luxe vakantiewoningen in de omgeving van Normandië.
Bekijk meer van Frankrijk

Lees meer