Morillon

Aantal hotels
4
Bekijk op Booking.com »
Aantal spots
6
Bekijk spots »
Interactieve kaart
Morillon
Bekijk kaart »

Hoe reis ik naar Morillon?

Morillon

Morillon Village is een authentiek bergdorp, terwijl Morillon 1100 een hogergelegen satellietdorp is. Tussen beide dorpen kun je gebruik maken van een cabinelift. Voor de afdaling naar Village zijn bijzonder goede sneeuwcondities nodig. Naar Morillon 1100 kom je altijd wel op de ski's of board!

Morillon village is een leuke authentieke dorp, perfect als familievakantiebestemming. Het is een gezellig, klein en autovrij skidorp. Het is daarom een zeer geschikt dorp voor gezinnen, die met kinderen op wintersport gaan. Appartementen in het dorp zijn veelal in chalet-stijl gebouwd. In Morillon zijn een supermarkt, restaurants en een aantal bars te vinden.

Morillon 1100 daarentegen is een compact satellietdorp met veelal appartementen en ideale ski in ski out mogelijkheden. Morillon is kleinschalig maar beschikt over alle faciliteiten voor een geslaagde wintersportweek met het gezin. Met een lift kan je vanuit Morillon ook de bergkom over, zodat je in het grote gebied van Le Grand Massif terecht komt. Een gebied dat over ruim 260 kilometer aan piste beschikt. Aan variatie dus geen gebrek.


Bekijk bezienswaardigheden en activiteiten in Morillon of ontdek restaurants, uitgaan en entertainment.
Bekijk meer van Frankrijk

Lees meer