Lotharingen

Aantal hotels
12
Bekijk op Booking.com »
Aantal steden
2
Bekijk steden »
Interactieve kaart
Lotharingen
Bekijk kaart »
Tijdsverschil?
Geen
Bekijk informatie »

Hoe ziet uw ideale stad eruit?

Kies uit de onderstaande categorieën. Op basis van uw voorkeur raden wij steden aan.

Hoe reis ik naar Lotharingen?

Lotharingen

Wanneer je van grote bos gebieden houdt is dit je ideale bestemming op redelijke rij afstand (nog geen 600 kilometer dus ideaal voor een autovakantie met kinderen). Breng met je kids een bezoek aan Fraispertuis City in Jeanmenil. Er staan in Lotharingen diverse kastelen en andere cultureel erfgoeden en ook de gastronomie en oude ambachten zijn een toeristische trekker. Zo vind je hier bijvoorbeeld het Land van Glas en Kristal, een aantal gemeenten waar de glaskunst bedreven wordt en kristal geproduceerd. In Neufchef kun je een bezoek brengen aan het mijnbouwmuseum. Het museum van moderne kunst in Metz is trekt internationale bezoekers. Kom je voor de natuur en ontspanning dan is Amneville-les-Thermes een aanrader met kuuroorden en het Coulange bos.

Verdere mogelijkheden in de omgeving van Amneville zijn één van de mooiste dierentuinen van Europa, de sneeuwhal, het aquarium, motorfiets museum, zwembad en ijsbaan. In Lotharingen vind je diverse meren zoals het Le Lac de Gérardmer met volop watersportmogelijkheden. Ook in de winter is de regio de Vogezen aantrekkelijk voor wintersportliefhebbers. La Bresse is een goede uitvalsbasis voor beginnende skiërs en langlaufers, die relatief goedkoop en dichtbij op wintersportvakantie willen in Frankrijk. Voordat je vertrekt moet je wel de berichtgeving rond de sneeuwval in La Bresse in de gaten houden. Kortom, het Lorraine gebied heeft genoeg te bieden voor iedereen!

Een rustig gelegen vakantiewoning in de bossen en langs watertjes van de Vogezen of een goed hotel voor twee in Amneville vind je zo gemakkelijk mogelijk met onze aanbiedingen tool. Selecteer wanneer je wilt gaan en vind de perfecte accommodatie in Lotharingen voor jouw reisgezelschap.


Bekijk meer van Frankrijk

Lees meer