Smithy's Tavern

Adres: Rue du Cairou 7, Les Deux Alpes, Frankrijk.
Aantal hotels
40
Bekijk Booking.com »
Gemiddelde beoordeling

Bekijk reviews »

Reviews Smithy's Tavern

 • Een van de beste barren in de Alpen.
  In januari gingen we naar Smithys met een gemengde groep van 30 personen (22-30jr) en hadden een geweldige tijd. In Smithys restaurant op de eerste nacht en het eten was geweldig. Echt een goede prijs kwaliteit verhouding, ook waren er vegetariërs in onze groep en de koks waren in staat om een goede keuze te bieden. De bar beneden ging in het begin van de avond open, er waren dj's en een band. Zij waren geweldig. Ik denk dat de band Dokter Bruce heette? Alles van smithys bar / restaurant is fantastisch, 5 sterren!

  Door Anoniem op vrijdag 1 januari 2010

 • Goed eten, stille bar...
  Had een grote maaltijd. Na het eten dronk ik nog een drankje aan de bar, maar het was echt stil... blijkbaar begint het in deze bar pas na 10...

  Door Anoniem op maandag 1 februari 2010

 • Geweldig om the skien
  Niet naar Smithy's Tavern gaan, ik had voedselvergiftiging. Ik zag de kok toen de keuken even open stond en het zag er behoorlijk vies uit. De portier was ook een beetje aggressief. Ik kan je dit zeker niet aanraden.

  Door Anoniem op dinsdag 1 december 2009

 • Favoriet
  Les Duex Alpes beschikt over een grote selectie aan barretjes. Smithy's is mijn persoonlijke favoriet. Zij hadden de beste live optredens, leukste themaavonden en goede Dj's.

  Door Anoniem op woensdag 21 januari 2009

Toon alle beoordelingen Geef uw mening over Smithy's Tavern

Wat vindt u nog meer leuk om te doen?

Ontdek alle spots.