Espace Killy

Aantal hotels
12
Bekijk op Booking.com »
Aantal steden
2
Bekijk steden »
Interactieve kaart
Espace Killy
Bekijk kaart »
Tijdsverschil?
Geen
Bekijk informatie »

Hoe ziet uw ideale stad eruit?

Kies uit de onderstaande categorieën. Op basis van uw voorkeur raden wij steden aan.

Tignescc edwardsim

Hoe reis ik naar Espace Killy?

Espace Killy

Wanneer het bevroren water met grote hoeveelheden uit de lucht komt vallen, wat het zeer veel doet, dan verdwijnen de grenzen van het aangelegde piste-netwerk. Wat dit oplevert is een gebied dat geen belemmeringen kent en de mogelijkheid geeft overal een lijn naar beneden te trekken. Het ontstane gevoel dat dit oplevert zal door iedere skiër of snowboarder worden omschreven als het ultieme genot van vrijheid. Off-piste liefhebbers of mensen die dit altijd al eens hebben willen ervaren zullen smeken om meer. Ook de lengte van de pistes in L'Espace Killy zijn ongekend. Het verval is 1900 meter (de afstand tussen de laagst en hoogst gemeten lift). Beginners hoeven zich niet geïntimideerd te voelen door het grote terrein. Ook voor hen zijn zeer veel lange en gemakkeleijke pistes aanwezig.

L'Espace Killy bestaat uit twee grote dorpen; Tignes en Val d'Isere. Door de hoogte (Val d'Isere 1850, Tignes 2100) is het gebied van top-to-bottom zeer sneeuwzeker. Beide dorpen zullen tijdens het winterseizoen voorzien zijn van een gezellig pak sneeuw. Trek daarom je 'moonboots' uit de kast als je nog even een drankje wilt gaan doen in de stad. Het centrum van beide dorpen is ingericht om je naast de typische wintersport te laten dansen, drinken, en eten. In Tignes ga je voor uitbundige après-ski naar de 'Grotte du Yeti'. In Val d'Isere breng je een bezoek aan de 'Pacific bar' of laat je je overhalen tot karaoke in de 'Moris'. Natuurlijk zijn er naast kroegen in Val d'Isere en Tignes trendy clubs om uit je dak te gaan.

Boek hier je pakketreis naar de sneeuw of kies voor een los hotel / chalet dat past bij je autoreis naar Espace Killy in Frankrijk. Ook in het kleinere La Daille gelegen tussen beide plaatsen zijn volop appartementencomplexen en wat kleinere chalets.


Bekijk meer van Frankrijk

Lees meer