Chamrousse

Aantal hotels
11
Bekijk op Booking.com »
Aantal steden
1
Bekijk steden »
Interactieve kaart
Chamrousse
Bekijk kaart »
Tijdsverschil?
Geen
Bekijk informatie »

Hoe ziet uw ideale stad eruit?

Kies uit de onderstaande categorieën. Op basis van uw voorkeur raden wij steden aan.

Hoe reis ik naar Chamrousse?

Chamrousse

Het gebied is bekend vanwege de Olympische Winterspelen die er lang geleden ('68) zijn gehouden. Tegenwoordig is Chamrousse vooral een ski oord dat bij het grote publiek niet erg bekend is en bewaard de perfecte balans tussen toerisme en bescherming van de natuur. Chamrousse bestaat uit verschillende delen op 2 niveaus. Zo is er:

  • Station de Chamrousse,
  • Le Recoin de Chamrousse (1650m hoogte) is het historisch gedeelte van het voormalig Olympisch resort, typische restaurants en zeer gastvrij.
  • Commune de Chamrousse,
  • Roche-Béranger (1750m hoogte), hier vind je de belangrijkste winkels in een overdekt winkelcentrum, supermarkten en andere diensten.
  • en Bachat Bouloud, ook wel het Village d'Enfants genoemd (kinderdorp) vanwege de grote chalets voor groepen waar veel klassen verblijven.

In de winter kun je skiën op ruim 90 kilometer alpine skipiste en 40 kilometer noords skiën piste. Ook in de zomer zijn er volop mogelijkheden in Chamrousse als wandelen, mountainbiken, bergbeklimmen, paardrijden, vissen, zomer sleeën, tennissen, boogschieten, het touwenparcours afleggen, quad rijden en paragliding. Natuurliefhebbers kunnen genieten van diverse meren in de omgeving als het Achard meer en de Robert meren of de waterval l'Oursière. Tip: maak een dagtrip naar de stad Grenoble!

Voor een goed hotel of sfeervol chalet in de bergen van Belledonne ben je hier aan het juiste adres. Voer de datum in waarop je naar Chamrousse wilt komen voor een onvergetelijke vakantie en je krijgt direct overzicht van een selectie van de best gelegen vakantiehuizen en hotelkamers.


Bekijk meer van Frankrijk

Lees meer