Albertville

Aantal hotels
2
Bekijk op Booking.com »
Aantal spots
5
Bekijk spots »
Interactieve kaart
Albertville
Bekijk kaart »

Hoe reis ik naar Albertville?

Albertville

De oevers van de rivier de Arly worden beschouwd als de meest pittoreske regio van de stad. De beste en nieuwste hotels en restaurants worden gebouwd langs deze rivier. Elk hotel in Albertville is uitgerust met een skilift die toeristen naar het begin van de skipistes brengen. Afhankelijk van uw niveau kunt u pistes voor beginners nemen of meer geavanceerde pistes. Wanneer u moe van het skiën, is het hoog tijd om één van de vele cafés en restaurants gelegen in de bergen te bezoeken. Hier zult u in staat zijn om uit te rusten en uzelf op te warmen.

Albertville biedt een breed scala aan activiteiten voor alle soorten van toeristen. Liefhebbers van winkelen moeten naar het centrum van Albertville gaan, waar de u de bekendste winkelstraten kunt vinden. Zara, Boucheron, Garrard en Binatone zijn meestal het meest populair onder de bezoekers. Als u op zoek bent naar historische bezienswaardigheden, maak dan een wandeling in de Piemonte regio, waar u oude straatjes kunt zien en de mooiste middeleeuwse gebouwen kunt vinden.

Het oud Olympisch dorp is zowel in de zomer als winter een uitstekende bestemming. Albertville ligt tussen Val d’Arly en het Beaufortain skigebied en beschikt dus ook nog eens over een Olympische hal. Door de unieke ligging in een prachtige natuurrijke omgeving leent Albertville zich, in de zomer, uitstekend voor het maken van wandel- en fietstochten. Of het nu winter of zomer is, er is hier altijd genoeg te doen!
Bekijk bezienswaardigheden en activiteiten in Albertville of ontdek restaurants, uitgaan en entertainment.
Bekijk meer van Frankrijk

Lees meer