VakantieXperts Zon

VakantieXperts Zon
Aangesloten bij:
 1. ANVR
 2. SGR
 3. Thuiswinkel.org
 1. iDeal
 2. Bankoverschrijving
 3. Creditcard

Bij VakantieXperts kan je heerlijke zonvakanties boeken. Of je nou op zoek bent naar het ideale zonstrand of ook cultuur wilt opsnuiven, bij Vakantiexperts vind je de perfecte reis. Ervaring met VakantieXperts? Laat dan je review achter op Travelmap.nl

Adresgegevens
Postbus 60
8260 AB
Kampen


helpdesk telefoonnummer
0900 3390 339
helpdesk e-mailadres
contactcenter@vakantiexperts.nl
Twitter
Facebook

Vergelijkbare aanbieders

 • Ross Holidays bied kleine vakantiew...
  Lees meer
 • OpvakantievanafWeeze.nl biedt zonva...
  Lees meer
 • Oad Reizen biedt een groot aanbod z...
  Lees meer
 • Egypte.nl biedt rondreizen en zonva...
  Lees meer
 • Neckermann Reizen is op het gebied ...
  Lees meer
 • Traveltroef is een kortingssite voo...
  Lees meer
 • Stip is een van de snelst groeiende...
  Lees meer
 • OpvakantievanafRotterdam.nl is een ...
  Lees meer
 • Vliegvakanties vanaf Eindhoven airp...
  Lees meer
 • Dutch Travel International is gespe...
  Lees meer

Ervaringen VakantieXperts Zon

Geplaatst door M-RSD op 04-04-2012 15:42:00

Wij moeten nog op vakantie, dus hebben nog geen mening over de kwaliteit van hoe alles aldaar geregeld is, maar daar komt nog wel een aparte beoordeling over al dan niet of wel positief. Wat mij bijzonder somber stemt, is het feit dat men niet bijtijds een reserveringsnummer doorgespeeld heeft aan ons. Juist met een reserveringsnummer kan men een stoel reserveren op de (toch al) lange vlucht naar Cuba. Ik had hierover geklaagd, echter, verwijzen ze naar de kleine lettertjes in de overéénkomst dat men dit zelf dient aan te geven, maar anderzijds kregen wij vervolgens wel het bericht dat men contact met ons zou opnemen zodra de reisbescheiden binnen waren gekomen. Vervolgens nog een paar keer een email gestuurd en ze zouden hier nog op terug komen. In plaats van een normale reactie per email terug, wordt er een brief opgestuurd met tekst en uitleg (en dit anno 2012). Dit was de eerste en laatste keer dat wij bij deze "experts" onze reis hebben geboekt. De volgende keer toch maar weer via Kuoni of dergelijke. Prijsverschil is er niet, wel kwaliteitsverschil. Ik mag hoop dat de vakantie in Cuba perfect zal bevallen, want anders ben ik genoodzaakt om die ervaring ook met andere te delen. Op dit moment kan ik VX, oftewel VakantieExperts.nl niet aanbevelen. Hopelijk maakt de vakantie het één en ander goed.

Geplaatst door Tjerk op 07-02-2012 22:35:35

Website van VX kan veel beter qua vergelijk opties en gebruiksvriendelijkheid. Uiteindelijk wel gelukt en dat scheelt me weer ritje naar de stad.

Geplaatst door Denise op 10-01-2012 12:46:31

Mijn waardering voor de VX reiswinkel in de Beethovenstraat in Amsterdam is top. Ik word hier altijd enthousiast en keurig geholpen.

Review toevoegen