Ervaringen Traveltroef

Aantal beoordelingen
10
Gemiddelde beoordeling

Bekijk reviews »
Beschrijving Traveltroef

Traveltroef is een kortingssite voor vakanties. Traveltroef geeft een deel van hun commissie door aan reizigers. Wat is jouw ervaringen met vakanties boeken via Traveltroef.nl? Wij zien uit naar jouw beoordelingen over reizen reserveren met korting.

Aangesloten bij:
ANVRSGR
Betaal mogelijkheden:
iDEALBank overschrijvingCreditcard
Beoordeling
7.8
Bezoek website »

Postadres
Arkelstraat 87
4201 KB
Gorinchem

Helpdesk telefoonnummer
0183-666777

Helpdesk e-mailadres
info@traveltroef.nl

Social media
Twitter
Facebook

Ervaringen Traveltroef

4

Door Roland a Doesburg geplaatst op 8 nov. 2014

Super Mensen ondanks internet Kan je ze altijd bellen """Helpen uitstekend. Voor ons al 7 maal met traveltroef .

2

Door Monique geplaatst op 7 okt. 2014

Met vroegboekkorting en nog eens speciale dag korting dacht ik een goedkopere reis geboekt te hebben. Helaas blijkt in werkelijkheid dat als ik een paar weken voor vertrek bij Neckermann had geboekt ik goedkoper uit zou zijn geweest. Ben dus eigenlijk opgelicht voor €459 wat het prijs verschil blijkt te zijn en dat terwijl je maanden vooruit betaald hebt. Voor mij dus nooit meer, volgende keer wacht ik gewoon rustig af en boek ik wel rechtstreeks.

3

Door Marijke geplaatst op 10 aug. 2014

Het lijkt mij een Heel goed reisburo. Snelle reactie als je een vraag hebt en zij hebben ook heel veel Reizen naar Mooie vakantie Resort. Aardige en vriendelijke mensen die werken op het Reisburo. Maar niet makkelijk te vinden op internet.

5

Door Hanneke geplaatst op 22 jun. 2012

Voor vakantiekortingen de meeste complete website. Pakketreizen die je in het reisburo worden aangeboden zijn hier zo'n 30 tot 50 euro goedkoper!!!

5

Door Sabine geplaatst op 7 apr. 2012

Ze zijn dilwijls goedkoper wel een opmerking geen gemakkelijke site om te zoeken er zijn er anderen die toch makelijker zijn ?? om last-minute te zoeken;als ge daar nog aan kan werken !!

5

Door Laurens geplaatst op 13 feb. 2012

Dezelfde neckermann reis, maar dan 50 euro goedkoper, ja dankuwel namens de hele familie!!!

5

Door H. Pullus geplaatst op 2 feb. 2012

Op vrijwel alle vakantie zoekmachines zie ik traveltroef als goedkoopste naar voren komen. Ze bieden bekende partijen als neckermann, corendon, holland international en oad aan met extra voordeel. Slim concept maar 1 tip: directsellers als sunweb en jiba zitten niet in deze site!

2

Door Raymond op reis geplaatst op 27 dec. 2011

Traveltroef vergelijkt niet alle directsellers, die vaak wel het goedkoopste zijn met zonvakanties. Iets om rekening mee te houden! Raymond

4

Door Carla geplaatst op 23 dec. 2011

Ideale website voor extra korting op vakanties. gr. Carla

4

Door Hans geplaatst op 22 dec. 2011

Traveltroef is standaard goedkoper dan de rest. Waarom geen korting pakken als het voor oprapen ligt zeg ik dan!