Ervaringen OpvakantievanafEelde.nl

Aantal beoordelingen
4
Gemiddelde beoordeling

Bekijk reviews »
Beschrijving OpvakantievanafEelde.nl

Wil je een zonvakantie vanaf Groningen Airport Eelde boeken? Dan biedt online reisagent OpvakantievanafEelde.nl geheel verzorgde strandvakanties aan naar Griekenland, Portugal, Spanje en Turkije. In de zomermaanden geldt vroeg boeken! Tot slot kan je je ervaringen met reserveren via OpvakantievanafEelde.nl hier delen.

Aangesloten bij:
ANVRSGR
Betaal mogelijkheden:
iDEALBank overschrijvingCreditcard
Beoordeling
9.5
Bezoek website »

Postadres
OpVakantieVanafEelde.nl
Hart van Brabantlaan 30
5038 JM Tilburg

Helpdesk telefoonnummer
013-532 35 10

Helpdesk e-mailadres
info@opvakantievanafeelde.nl

Social media
Twitter
Facebook

Ervaringen OpvakantievanafEelde.nl

5

Door Hielke geplaatst op 30 dec. 2012

Wij boeken ieder jaar op oudejaarsdag onze strandvakantie voor het volgende jaar. We gaan in 2013 naar Dalaman in Turkije hebben we besloten, gewoon lekker vanaf Eelde veilig met Transavia en geboekt bij Disma (opvakantievanafeelde.nl), helemaal super.

5

Door Kareljan geplaatst op 2 apr. 2012

Ik vlieg al jaren vanaf eelde in de zomervakantie een weekje naar de zon. Met transavia airlines vlieg je binnen een paar uur naar Kreta, Turkije, Spanje of Portugal. Deze vliegvakanties zijn betaalbaar en o zo fijn omdat je niet helemaal naar Schiphol hoeft te rijden.

4

Door Leon geplaatst op 27 dec. 2011

Je kan in 2012 ook vliegen naar Salzburg in Oostenrijk vanaf ons eigen Groningen Eelde Airport. Daar kan je een weekje wintersport combineren met een dagje naar deze stad. Doen hoor, want voor je het weet stoppen ze al weer met deze vliegverbinding. Leon - Hoogezand.

5

Door Erwin geplaatst op 25 dec. 2011

We vliegen vrijwel elk jaar vanaf Eelde even een weekje naar de zon. Het is zo heerlijk om niet helemaal naar het drukke Schiphol te rijden. Daarbij zijn de aanbiedingen op de vanaf Eelde website heel aantrekkelijk en altijd inclusief transfer van airport naar het hotel en terug. In 2012 wordt het een weekje Turkije.