Ervaringen Iran Silk Road

Aantal beoordelingen
2
Gemiddelde beoordeling

Bekijk reviews »
Beschrijving Iran Silk Road

Iran Silk Road biedt rondreizen naar Iran. Leer hier de Iraanse bevolking kennen en haar eeuwenoude cultuur van gastvrijheid. Ontdek het ware Iran. Beleef een onvergetelijke en hartverwarmende reis.

Betaal mogelijkheden:
Bank overschrijving
Beoordeling
3.0
Bezoek website »

Helpdesk telefoonnummer
024-3010128

Helpdesk e-mailadres
info@iransilkroad.nl

Social media
Facebook

Ervaringen Iran Silk Road

2

Door Tineke Dorr geplaatst op 19 jan. 2015

Iran Silk Road regelde voor ons de volgende rondreis: Teheran, Kashan, Isphahan, Teheran. Alle gemaakte afspraken klopten. Mahla in Teheran, werkend bij een reisbureau konden wij altijd bellen en dat was prettig. We (2) zijn 14 dagen weggeweest en betaalden 4000 euro en naar ons gevoel is dat teveel (exclusief vliegreis). Dat realiseerden we ons pas achteraf toen we info hadden over de prijzen van hotels en lokale vluchten. Info vooraf nihil en communicatie matig.

1

Door Nico Smeets geplaatst op 15 dec. 2014

Wij (2) hebben in oktober 2014 een rondreis gemaakt van Iran Silk Road. De prijs-kwaliteit-verhouding was treurig: de hotels waren zeer goedkoop, en de excursies waren niet zoals afgesproken. Een dag hiken werd bv een wandelingetje in het dorp. De reisorganisatie heeft ons beschuldigd van het wijzigen van vluchtdata op het laatste moment; dat dit niet waar is, wordt genegeerd, er wordt zelfs beweerd dat men ons heeft gezocht terwijl wij gewoon bereikbaar waren, en dat dit hoge kosten veroorzaakt heeft. Kortom: verdachtmakingen om te voorkomen dat wij volharden in de eis dat er geld terug moet komen. We voelen ons zeer onheus behandeld, en vinden de wijze van communiceren absoluut onder de maat. Men heeft ons een slecht produkt verkocht voor veel te veel geld.