Ervaringen Djed Reizen

Aantal beoordelingen
2
Gemiddelde beoordeling

Bekijk reviews »
Beschrijving Djed Reizen

Djed Reizen is expert op het gebied van reizen naar Egypte. Van rondreis tot stedenreis en van groepsreis tot korte reizen, alles is hier mogelijk. Mocht dat nog niet genoeg zijn, dan is het tevens mogelijk om je eigen reis samen te stellen met behulp van de medewerkers van Djed reizen. Lees hieronder ervaringen van andere reizigers over Djed reizen.

Aangesloten bij:
SGR
Betaal mogelijkheden:
Bank overschrijving
Beoordeling
10.0
Bezoek website »

Postadres
Djed Reizen
Parkweg 49
2271 AE Voorburg

Helpdesk telefoonnummer
070 - 381 55 33

Helpdesk e-mailadres
info@djedreizen.nl

Social media
Twitter

Ervaringen Djed Reizen

5

Door Frederieke van der Wel geplaatst op 19 mrt. 2012

Onze Egypte reis met Djed Reizen was dagelijks genieten, verrast worden en zonder enige zorg de volgende gang afwachten. Wij vonden de rondreis fantastisch qua opzet: Cairo, met het vliegtuig naar Luxor, verblijven op de Westoever van Luxor, dan met de Nijl Dahabiya naar Aswan, terug naar de stad Luxor en daar met een busje door de woestijn naar Cairo. En alles verliep probleemloos volgens de planning. Wij hebben genoten van de tempels, de natuur en de mensen. Ook de vrije dagen waren zeer aangenaam. Wij kunnen door Djed Reizen en de geweldige begeleiding en gidsen ter plaatse terugkijken een onvergetelijke en onbezorgde vakantie.

5

Door Karin van der Velden geplaatst op 21 jan. 2012

Afgelopen zondagmiddag teruggekomen van een 17-daagse rondreis die begon in Cairo, vervolgens via de westelijke woestijn naar Luxor voerde om - per Dahabiya boot- te eindigen in Aswan. Ik wil hier alle Djed Reizen medewerkers bedanken voor een ONGELOOFLIJKE reis. Het was echt in alle opzichten fantastisch. Heel goede gids in Cairo, woestijn, Luxor, tijdens de bootreis. Geweldig goede chauffeurs die ons veilig door het hectische verkeer van Cairo hebben gevoerd en ons in goede gezondheid in Aswan hebben afgeleverd. Hulde aan de bemanning van de Dahabiya boot, ze zorgden goed voor ons, maar lieten ons ook voldoende vrij. Wij hebben ons tijdens de hele reis gevoeld zoals Tarek, onze woestijngids, ons steeds noemde: als QUEENS! Dus: niets dan lof voor de hele organisatie, de mensen die voor ons gezorgd hebben, de openheid waarmee ze ons tegemoet zijn getreden, hun humor. Ik hoop ooit nog een keer naar Egypte te gaan (zou nog wel eens per jeep door de woestijn willen trekken - de asfaltroute is op bepaalde stukken toch wel erg saai). Als dit ooit gebeurt, zal ik zeker bij Djed aan de bel trek!!