Ervaringen Bizztravel winter

Aantal beoordelingen
6
Gemiddelde beoordeling

Bekijk reviews »
Beschrijving Bizztravel winter

Bizztravel Wintersport is onderdeel van Bizz.com, de aanbieder van geheel verzorgde wintersportvakanties naar de Alpen. Wij zoeken reizigers die ervaringen met Bizztravel wintersport willen delen met andere bezoekers.

Aangesloten bij:
ANVRSGRThuiswinkel
Betaal mogelijkheden:
iDEALBank overschrijving
Beoordeling
8.7
Bezoek website »

Postadres
Folkingestraat 34
9711 JX
Groningen

Helpdesk telefoonnummer
0900-9350

Helpdesk e-mailadres
klantenservice@bizztravel.nl

Social media
Facebook

Ervaringen Bizztravel winter

5

Door Eric Muller geplaatst op 2 sep. 2013

Ik zie al weer uit naar de nieuwe wintersportgids voor 2014. Bizztravel is al jaren een prima speler voor wintersportreizen naar de Alpen. Het grote voordeel is dat ze heel veel keuze hebben qua accommodaties voor kleine en grote groepen. En dat je zaken als skipassen en skiverhuur meteen goedkoop kan meebestellen. Dikke 5 sterren

4

Door Joost geplaatst op 11 sep. 2012

Het wordt dit jaar weer Kaprun met bizz. Appartement, skipas en skihuur zijn weer geboekt bij ons vertrouwde adres bizztravel.nl

5

Door Faisca geplaatst op 30 aug. 2012

Afgelopen weekend hebben wij de brochure 2012 / 2013 binnengekregen. We hebben meteen weer geboekt voor de crocusvakantie volgend jaar! We kunnen iedereen bizztravel wintersport aanbevelen. Dit wordt ons 5e jaar.

2

Door Jan geplaatst op 22 jan. 2012

Reageren ontwetend op vragen als je problemen hebt met de sneeuw om de Alpen uit te komen met je eigen auto...

5

Door Ron geplaatst op 25 dec. 2011

We gaan al jaren op wintersportvakantie met Bizztravel, ze brengen in november altijd een mooie brochure uit die zeker de moeite waard is.

5

Door K. Bosma geplaatst op 22 dec. 2011

Wij gaan al jaren skien met Bizztravel. Je krijgt namelijk nergens een betere deal. Doordat zij skipassen, skiverhuur, hotels en busreizen goedkoop massa inkopen blijven de prijzen laag.