Ervaringen Beachmasters

Aantal beoordelingen
7
Gemiddelde beoordeling

Bekijk reviews »
Beschrijving Beachmasters

Jongeren boeken hun geheel verzorgde jongerenreizen en examenreizen bij Beachmasters, het jongerenmerk van Bizztravel! Deze touroperator uit Groningen heeft een jarenlange goede reputatie op het gebied van vakanties voor jongeren naar zonnige badplaatsen. Naast verzorgde jongerenvakanties verzorgd Beachmasters ook activiteiten en excursies op jouw vakantie bestemming en is er altijd Beachmasters Crew aanwezig. Heb je ervaringen met Beachmasters? Stuur hier je review in en deel je reiservaringen en beoordelingen met andere reizigers.

Aangesloten bij:
ANVRSGR
Betaal mogelijkheden:
iDEALBank overschrijving
Beoordeling
9.4
Bezoek website »

Postadres
Folkingestraat 34
9711 JX Groningen

Helpdesk telefoonnummer
0900-9360 (15 cpm)

Helpdesk e-mailadres
klantenservice@beachmasters.nl

Social media
Twitter
Facebook

Ervaringen Beachmasters

4

Door Frits geplaatst op 20 apr. 2012

Lastminutes worden die jaar erg duur omdat reisorganisaties niet aandurven zogenaamde garanties op te kopen, ze boeken jou reservering dus pas in als je geboekt hebt en daardoor betaal je meer. Dit geldt ook voor de vliegreizen. Vluchten worden niet meer opgekocht door touroperators maar per stoel afgerekend en daardoor zal het lastminute seizoen voor jongerenreizen alles behalve goedkoop zijn. Hou hier rekening mee!

5

Door Pieter geplaatst op 4 apr. 2012

Kreta here we come juli 2012, losssssss!

5

Door Olivier geplaatst op 13 feb. 2012

Ook dit jaar gaan we weer een weekje los in Sunny beach. De happyhours zijn hier supercheap en in onze favo disco Lazur is het elke avond weer een groot feest. Het zandstrand en de activiteiten zijn misschien niet zo heel bijzonder hier, maar voor een week goedkoop feesten zit je hier gewoon geramd!

5

Door Jolinde geplaatst op 8 jan. 2012

Kroatie was helemaal master vorig jaar, alleen met de bus wel afzien, dit jaar vliegen naar Marmaris met Beachmasters weer natuurlijk.

4

Door Teun geplaatst op 2 jan. 2012

Ook in 2012 ga ik weer met Beachmasters op reis naar Marmaris!

5

Door Anna geplaatst op 28 dec. 2011

Inderdaad Demian, volgend jaar weer?

5

Door Demian geplaatst op 22 dec. 2011

Onze reis naar Chersonissos vorig jaar was onvergetelijk super!