Ervaringen Arke.nl

Aantal beoordelingen
9
Gemiddelde beoordeling

Bekijk reviews »
Beschrijving Arke.nl

Arke is een onderdeel van TUI vakanties. Arke.nl biedt een breed scala aan vakanties aan, van geheel verzogde stedentrips tot zonvakanties met vliegticket en hotel. Wie zoekt naar beoordelingen over Arke reizen kan onze site raadplegen.

Aangesloten bij:
ANVRSGR
Betaal mogelijkheden:
iDEALBank overschrijvingCreditcard
Beoordeling
8.2
Bezoek website »

Postadres
Volmerlaan 3
2288 GC
Rijswijk

Helpdesk telefoonnummer
0900- 8847

Social media
Facebook

Ervaringen Arke.nl

5

Door Mollema geplaatst op 2 sep. 2013

Deze kerstvakantie weer met de kinderen 2 weken naar Sint Maarten, heerlijk! Arke heeft aantrekkelijke totaaldeals, goedkoper dan los boeken via KLM en hotel rechtstreeks.

5

Door Helga geplaatst op 10 dec. 2012

Arke heeft elke dag een Daily Dream Deal Dagaanbieding die zeker de moeite waard is. Vandaag 9 daagse vakantie Bonaire met vliegticket en resort voor 799 euro! Geen gekke actie dacht ik zo!

5

Door Aaf geplaatst op 3 dec. 2012

Deze week ontvang je 50 euro extra kassakorting op alle winterzon vakanties met ArkeFly of Transavia vlucht en vertrek tussen 1 december 2012 en 31 januari 2013. Kies oa uit Mexico, Antillen, Kaapverdie en Zanzibar (Tanzania).

1

Door Van Looy geplaatst op 25 jun. 2012

Wij zijn 700 euro armer door annulatie van onze reis 14 dagen voor onze vertrekdatum. Tegen de regels van ANVR-voorwaarden in.

5

Door Verkleef geplaatst op 10 feb. 2012

Mijn behoefte aan een weekje naar de zon werd te groot (-: Via Arke goedkoop een lastminute strandvakantie Curacao geboekt, bleek ook nog eens vetgoedkoop!

2

Door Roelof geplaatst op 13 jan. 2012

Het grote nadeel van Arke is dat je niet online kan in checken als je geen stoel reserveert (wat 11 euro kost!!). Jammergenoeg wisten ze dit niet bij de helpdesk, wat me een onnodig ritje naar de Arke.nl winkel heeft gekost.

5

Door Arwen geplaatst op 13 jan. 2012

In de Arke reiswinkel in Zwolle zitten enthousiaste danes met verstand van reizen!

5

Door Hilde geplaatst op 12 jan. 2012

Met Arke Reizen vliegen wij ieder jaar in januari naar de winterzon om ff bij te tanken. Dit jaar was de bestemming Curacao, Livingstone resort in de Jan Thiel bay. Echt een supervakantie qua weer, locatie en hotel.

4

Door Dijkstra geplaatst op 22 dec. 2011

Wij reizen voor derde jaar achterelkaar met Arke naar Aruba, lekker overwinteren voor een paar weken!