Waterloo in Londen

Aantal hotels
8
Bekijk op Booking.com »
Aantal spots
6
Bekijk spots »
Aantal wijken
17
Bekijk alle wijken »
Tijdsverschil?
-1 uur
Bekijk informatie »

Hoe reis ik naar Waterloo?

Wijk Waterloo in Londen

Met name door de unieke centrale ligging van Waterloo bereik je vanaf Waterloo Station eenvoudig alle wijken en districten van Londen. De Waterloo Bridge is de verbinding tussen de wijk Waterloo en de West End of Londen, het toeristische centrum van de stad waar je vele bezienswaardigheden vindt waaronder Piccadilly Circus. De Westminster Bridge is de verbinding tussen Waterloo en het district Westminster waar je niet te missen hoogtepunten vindt als Buckingham Palace, de Big Ben en Westminster Abbey.

In en rondom de Waterloo wijk vind je ook een aantal bezienswaardigheden die je zeker niet mag missen tijdens je verblijf in Londen. Een must-do is London Eye, de wereldberoemde reuzenrad gelegen aan de oever van de Thames tegenover de Palace of Westminster. De London Eye is een van de toeristische trekpleisters van Londen, niet op de laatste plaats door het indrukwekkende uitzicht over de stad. Nabij de Londen Eye vindt je ook SEA LIFE London Aquarium, waar je meer dan 1000 verschillende (zee)dieren spot waaronder haaien, zeeschildpadden en pingu├»ns. Aan Waterloo Road vind je The Old Vic, een prachtig historisch theater die je zeker dient te bezichtigen. In het Imperial War Museum aan Lambeth Road ontdek je het effect van de oorlogen die plaats vonden in London. Aan de rand van de wijk Waterloo, tussen de bruggen Blackfriars Bridge en Southwalk Bridge, bezoek je het indrukwekkende Tate Modern. De Tate Modern is het Nationale museum van Groot-Brittanni├ź voor Internationale moderne kunst en voor liefhebbers een absolute must-do.

Op zoek naar een hotel in de wijk Waterloo Londen? Bekijk hier het uitgebreide aanbod Londen hotels in de wijk Waterloo. Het aanbod accommodaties in de wijk Waterloo bestaat uit goedkope hotels, hostels, luxe appartementen en disign hotels, op afstand van top bezienswaardigheden als de Londen Eye en de Tate Mordern. Boek nog vandaag je hotel in de Londense wijk Waterloo voor je stedentrip of weekendje Londen.
Bekijk meer van Londen