Brits Museum

Adres: 63 Great Russel Street, Londen, Engeland.
Aantal hotels
1025
Bekijk Booking.com »
Gemiddelde beoordeling

Bekijk reviews »

Reviews Brits Museum

 • Leuk museum
  Dit is een gratis museum. Ik ben er twee keer geweest en vond de Elgin Marble tentoonstelling het mooiste. Maar ook de Mummy is eentje die je niet moet missen.

  Door Anoniem op vrijdag 1 februari 2008

 • Hoogtepunten
  Zorg dat je de 'highlights tour' boekt. Dan kom je in ieder geval langs de Elgin Marbles, die stonden in het Parthenon in Athene. En veel kunst uit de collectie komt uit de kolonieen, oorlogsbuiten. Egyptische afdeling met sarcofagen en mummies.

  Door Anoniem op vrijdag 27 juni 2008

 • Brits Museum
  Ik ben er nu vier keer geweest, en ik heb nog steeds niet alles gezien, het is groot, mooi en gratis. De steen van Rosette ligt daar bijvoorbeeld.

  Door Anoniem op dinsdag 15 april 2008

 • Brits Museum
  Als je in london komt dan moet je gewoon naar het britisch museum gaan! Dit museum is zo groot dat je er wel een hele week kunt rond lopen. Ook is het science museum heel mooi. Ook dit museum kunt je in 1 dag niet bekijken.

  Door Anoniem op woensdag 9 april 2008

 • Doen!!!
  Het Britse museum moet je geizne hebben als je Londen bezoekt. De entree is gratis, uitgezonderd van speciale tentoonstellingen. De Elgin Marbles en de Rosetta Stone zijn twee dingen die je ook gezien moet hebben. De tentoonstellingen zijn indrukwekkend en inmens. Je bent bijna de hele dag zoet om alles te zien. De Sutton Hoo collectie is even uniek.

  Door Anoniem op zaterdag 1 september 2007

Toon alle beoordelingen Geef uw mening over Brits Museum

Wat vindt u nog meer leuk om te doen?

Ontdek alle spots.