Kensington en Chelsea in Londen

Aantal hotels
130
Bekijk op Booking.com »
Aantal spots
156
Bekijk spots »
Aantal wijken
17
Bekijk alle wijken »
Tijdsverschil?
-1 uur
Bekijk informatie »

Hoe reis ik naar Kensington en Chelsea?

Wijk Kensington en Chelsea in Londen

Het district omvat oa de wijken Chelsea, Kensington, Knightsbridge en Notting Hill. Kensington en Chelsea staat te boek als chique en is de thuisbasis van de Londense elite en high society. Het Londense district herbergt diverse interessante musea waaronder het Natural History Museum, het Victoria & Albert Museum en het Science museum. Een bezoekje aan deze musea is dan ook zeker de moeite waard. In het hart van de wijk Knightsbridge staat het prachtige theater Royal Albert Hall, waar je prachtige concerten bewondert. Ten noorden van Kensington en Chelsea ligt het prachtige Hyde Park, een plek waar even de rust op kunt zoeken in het overwegend drukke Londen.

Voetballiefhebber? Aan de rand van de Kensington en Chelsea wijk, in Fulham, bezoek je een thuiswedstrijd van F.C. Chelsea in het prachtige Stamford Bridge. Het is ook mogelijk om een tour door Stamford Bridge te maken inclusief bezoek aan het museum. Kensington en Chelsea is de ideale wijk en uitvalsbasis voor het bezoeken van Londen. Zo zit je binnen een mum van tijd in het nabijgelegen district Westminster waar je top bezienswaardigheden vindt als de Big Ben, Westminster Abbey en Buckingham Palace. Ook andere delen en districten van Londen zijn eenvoudig te bereiken per metro of veerboot.

Hotel boeken te midden van de wijk Kensington en Chelsea? Bekijk hier het uitgebreide aanbod hotels van luxe hotels in de chique wijk Chelsea tot goedkope appartementen in de sfeervolle Notting Hill en hotels nabij bezienswaardigheden als het Natural History Museum en Stamford Bridge. Bekijk het complete Kensington en Chelsea hotel aanbod en boek je stedentrip naar Londen via Travelmap.nl.


Bekijk meer van Londen