Hyde Park in Londen

Aantal hotels
2
Bekijk op Booking.com »
Aantal spots
8
Bekijk spots »
Aantal wijken
17
Bekijk alle wijken »
Tijdsverschil?
-1 uur
Bekijk informatie »

Hoe reis ik naar Hyde Park?

Wijk Hyde Park in Londen

Daarnaast vinden er in het grote Hyde Park regelmatig leuke evenementen, concerten en festivals plaats. Tijdens de zomer van 2012 is Hyde Park thuisbasis van twee onderdelen van de Olympische Spelen, waaronder de Triatlon. Neem ook even een kijkje bij een van de sportvelden van Hyde Park en geniet van typische Britse sporten waaronder voetbal, touch rugby, cricket en softbal.

Met het Diana Memorial Fountain en het 7 July Memorial biedt het park ook twee bezienswaardigheden die je zeker niet mag overslaan. De Kensington Gardens, aangrenzend aan Hyde Park, is een must-do voor liefhebbers van tuinen en prachtige bloemen. Hier bezoek je ook Kesington Palace. Ook aan de rand van Hyde Park bevinden zich ook een aantal bekende bezienswaardigheden zoals Royal Albert Hall en in het aangesloten St. James's Park vind je Buckingham Palace. Winkelen in de buurt van Hyde Park? Ten zuiden van het park loop je de Londense wijk Knightsbridge in waar je Harrods bezoekt, het bekende luxe warenhuis. Vanuit het noorden van het park loopt Bayswater Road over in Oxford Street, de bekendste winkelstraat van Londen. Tijdens de sfeervolle kerstdagen is Hyde Park the place to be in Londen. In Hyde park vind je dan de bekendste Kerstmarkt van Londen, ook wel London's Winter Wonderland genoemd. Hyde Park is de ideale uitvalsbasis voor het ontdekken van het centrum van Londen, alwaar je alle bezienswaardigheden vindt. Kortom, Hyde Park is enorm divers en mag zeker niet worden overgeslagen tijdens een stedentrip of weekendje Londen.

In en rondom de wijk Hyde Park in Londen bevinden zich veel hotels en appartementen, niet op de laatste plaats door de unieke ligging ten opzicht van veel winkels en bezienswaardigheden. Bekijk hier het uitgebreide aanbod hotels in de wijk Hyde Park Londen van luxe tot low budget en boek goedkoop je stedentrip Londen via Travelmap.nl.


Bekijk meer van Londen