City of Londen in Londen

Aantal hotels
17
Bekijk op Booking.com »
Aantal spots
27
Bekijk spots »
Aantal wijken
17
Bekijk alle wijken »
Tijdsverschil?
-1 uur
Bekijk informatie »

Hoe reis ik naar City of Londen?

Wijk City of Londen in Londen

Ook op historisch gebied vind je een aantal niet te missen bezienswaardigheden waaronder St Paul's Cathedral en The Mansion House, het officiële huis van de burgemeester van Londen. In hartje City of Londen vind je de indrukwekkende overdekt Victoriaanse markt Leadenhall Market, de ideale plek voor heerlijke verse producten.

Belangrijkste toeristische hoogtepunt van het district City of Londen is De Tower Bridge, de wereldberoemde brug over de rivier de Theems in Londen. De Tower Bridge biedt ook een museum waar je oa de machinekamer kunt bewonderen. Het uitzicht over Londen en de Theems vanaf de loopbruggen van de brug zijn alleen al de moeite waard. Een andere must-do is St. Katherine's Dock, een sfeervolle haven nabij de Tower Bridge, waar je diverse gezellige restaurants vindt. Ten noorden van het district City of Londen vind je de wereldberoemde Barbican Arts Centre, het grootste multidisciplinaire kunstcentrum in Europa. Andere districten in Londen als Waterloo en Westminster bereik je vanuit City of Londen eenvoudig met de Metro of met veerboot vanaf de Tower Millennium Pier. Ontdek zo eenvoudig alle hoogtepunten van de Metropool Londen, de stad die nooit verveelt.

Vanwege de unieke ligging van het district in het financiële hart vind je ook een groot aanbod hotels in de wijk City of Londen. Bekijk hier het aanbod hotels van de wijk City of Londen, van zakenhotels met luxe suites tot lowbudget hotels en appartementen nabij de Londen Tower Bridge. Je zakenreis of stedenrip Londen start voortaan op Travelmap.nl.


Bekijk meer van Londen