Big Ben

Adres: Parliament Square, Londen, Engeland.
Aantal hotels
1025
Bekijk Booking.com »
Gemiddelde beoordeling

Bekijk reviews »

Reviews Big Ben

 • Absoluut indrukwekkend
  De Big ben is absoluut een must-do als je naar Londen gaat want het hoort gewoon bij londen. Wanneer ik de Big Ben zag, kreeg ik echt het gevoel " Ja, ik ben gewoon in Londen!"

  Door Patrick op vrijdag 11 mei 2012

 • Big Bammmm
  Je komt hier misschien wel vaak langs, maar vindt het echt vet om dit in het echt zelf van dichtbij te zien. London is een dure stad maar een leuk ervaring door alle dingen die je van te voren al kent maar nog nooit zelf gezien hebt. een weekendje weg naar London is ook meer dan genoeg. Dan heb je alles wel gezien. Het is ook veel te duur om lang te blijven.

  Door Gieter81 op dinsdag 26 juni 2012

 • Big Ben
  We zijn er niet speciaal heen gegaan. We kwamen er zo vaak langs dat we de Big Ben in tussentijd wel gezien hadden. Voor de rest wel leuk hoor.

  Door Anoniem op vrijdag 6 juni 2008

 • Big Ben
  Tja als je naar londen gaat is de big ben natuurlijk een must om te gaan bekijken. Erg indrukwekkend om te zien. Net zoals de vele andere bezienswaardigheden in Londen.

  Door Anoniem op vrijdag 22 februari 2008

 • De Big Ben
  Zo geweldig om dat eens een keer in het echt te zien.

  Door Anoniem op vrijdag 15 februari 2008

 • De bel!
  We hoorden dat de toren helemaal niet Big Ben heet, Big Ben is de naam van de grote bel die erin hangt! Als ik de toren waar dan ook zie denk ik gelijk terug aan hoe ik over de brug liep, langs de mensen die pindas verkopen en hotdogs, terwijl ik omhoog kijk naar de Big Ben!

  Door Anoniem op woensdag 1 augustus 2007

Toon alle beoordelingen Geef uw mening over Big Ben

Wat vindt u nog meer leuk om te doen?

Ontdek alle spots.