El Gouna

Aantal hotels
34
Bekijk op Booking.com »
Aantal spots
3
Bekijk spots »
Inwoners
35.000
Bekijk kaart »

Hoe reis ik naar El Gouna?

El Gouna

De huizen in het sfeervolle plaatsje zijn ontwikkeld in traditionele bouwstijl. El Gouna ligt in de omgeving van natuurlijke lagunes. Het is nieuw, exclusief en ligt aan de rode zee.

Het plaatsje is bijna geheel omringd door de zee en de hotels zijn door de lagunes met elkaar verbonden door de lagunes. Met boottransfers kun je je van de ene naar de andere plaatsen laten vervoeren. Het belangrijkste strand is Zeytuna Beach, gelegen aan een mooie lagune. Het strand is goed en gratis te bereiken met een shuttleboot.

El Gouna beschikt over ontzettend veel faciliteiten. Naast een eigen vliegveld vind je in deze badplaats een jachthaven, watersportcentrum en winkelcentra. Je kunt enorm veel watersporten beoefenen in El Gouna, zoals duiken, windsurfen, kitesurfen, waterskiën, parasailing en snorkelen. Snorkelen is ook zeker iets wat je hier gedaan moet hebben, het onderwaterleven van de Rode Zee en haar lagunes zijn namelijk prachtig. Van kleine vissoorten tot dolfijnen, er valt van alles te zien.
Bekijk bezienswaardigheden en activiteiten in El Gouna of ontdek restaurants, uitgaan en entertainment.
Bekijk meer van Egypte

Lees meer