Sleeswijk-Holstein

Aantal hotels
12
Bekijk op Booking.com »
Aantal steden
2
Bekijk steden »
Interactieve kaart
Sleeswijk-Holstein
Bekijk kaart »
Tijdsverschil?
Geen
Bekijk informatie »

Hoe ziet uw ideale stad eruit?

Kies uit de onderstaande categorieën. Op basis van uw voorkeur raden wij steden aan.

Kielcc steffenvo

Hoe reis ik naar Sleeswijk-Holstein?

Sleeswijk-Holstein

Daarnaast grenst Sleeswijk Holstein aan de Noordzee (westen) en de Oostzee (oosten). Vanwege de gunstige en uniek ligging van Sleeswijk Holstein vertrekken er veel veerdiensten van de havensteden Lübeck en Kiel naar diverse bestemmingen binnen Scandinavië zoals Göteborg, Oslo en Trelleborg. Ook ferry's en overtochten naar bestemmingen binnen de Baltische staten Estland, Letland en Litouwen vertrekken vanuit de havensteden in Sleeswijk Holstein. In de hoofdstad Kiel vind je tevens vele hotels nabij de haven. Met de auto op vakantie naar Denemarken? Neem dan A7 vanuit Hamburg richting de Duitse grensstad Flensburg, gelegen in het uiterste noorden. Het zuiden van Sleeswijk grenst direct aan de grote Duitse stad Hamburg. Officieel maakt Hamburg geen deel uit van de Sleeswijk Holstein, maar het stedelijk gebied bestrijkt een groot deel van de deelstaat. Een bezoek aan de indrukwekkende havenstad Hamburg mag dan ook niet ontbreken. Naast shoppen bezoek je oa het Alster Meer, De Reeperbahn in de wijk St Pauli, de Speicherstadt en de Haven.


Natuurliefhebbers bezoeken een van de Noord-Friese Waddeneilanden voor de kust als Sylt, Pellworm en Nordstrand. Liefhbbers van dierentuinen bezoeken oa het Tierpark Gettorf in het gelijknamige Gettorf. Schleswig-Holstein heeft een overwegend open landschap, maar her en der zijn ook bosgebieden, met name in het zuidoosten. In Schleswig-Holstein liggen een aantal grotere meren waaronder Großer Plöner See, ofwel het grote meer van Plön. Het prachtige meer maakt deel uit van de streek Natuurpark Holsteinische Schweiz wat uitermate geschikt is voor oa zwemmen, fietsen en wandelen. Dit prachtige gebied met meren, heuvels, bossen en vele indrukwekkende landhuizen en kastelen is een must-do tijdens je vakantie in Sleeswijk Holstein. Natuurpark Holsteinische Schweiz is zowel vanuit Lübeck, Sierksdorf als Kiel uitstekend te bereiken. Dagje strand in het noorden van Duitsland? Bezoek dan de badplaatsen Sierksdorf, Gromitz en Timmendorfer Strand. De badplaatsen aan de Oostzee zijn ideaal voor een weekendje weg aan de Duitse kust.

Vakantiehuisjes Sleeswijk Holstein

Door de gehele deelstaat Sleeswijk Holstein vind je vele leuke vakantiehuisjes van goedkoop tot luxe villa's en landhuizen aan het strand of midden in de natuur van de mooiste gebieden. Bekijk en vergelijk hier het uitgebreide aanbod vakantiehuizen en boek de ideale accommodatie voor je autovakantie in het Sleeswijk Holstein in het noorden van Duitsland. De beste aanbiedingen van vakantiehuisjes in de mooiste regio's en gebieden van Duitsland vind je via Travelmap.nl.Bekijk meer van Duitsland

Lees meer