Saksen

Aantal hotels
14
Bekijk op Booking.com »
Aantal steden
4
Bekijk steden »
Interactieve kaart
Saksen
Bekijk kaart »
Tijdsverschil?
Geen
Bekijk informatie »

Hoe ziet uw ideale stad eruit?

Kies uit de onderstaande categorieën. Op basis van uw voorkeur raden wij steden aan.

Hoe reis ik naar Saksen?

Saksen

Een bezoek aan het prachtige Dresden is dan ook een must-do in Saksen. Bezoek oa het kasteel Schloß Albrechtsberg, bezichtig het bekende Semper Opera, maak een wandeling langs de Elbe, dineer in een van de restaurants in de Alaun- of Louisenstraat en bekijk het prachtige uitzicht over de stad vanaf de Hausmanntoren. De deelstaat is erg divers biedt met Leipzig en Chemnitz over andere een tweetal leuke steden die je zeker niet mag missen tijdens je bezoek aan Saksen. In Leipzig bezoek je prachtige binnenstad, de Altes Rathaus, het Bach-Museum en het Schumann Hause. Het oude stadshuis, de rode toren, het standbeeld van Karl Marx en de burcht van Rabenstein zeer zeker een bezoekje waard in de stad Chemnitz. Met kinderen op vakantie in Saksen? Bezoek dan Freizeitpark Plohn, in de plaats Lengenfeld in het zuidenwesten van de deelstaat. De Tsjechische hoofdstad Praag ligt tevens op relatief korte afstand en mag zeker niet worden overgeslagen tijdens je bezoek aan de deelstaat Saksen. Kortom, genoeg te zien op het gebied van cultuur in Saksen.


Wellness- en wintersportliefhebber? Te midden van het prachtige Saksische Ertsgebergte, tegen de Tsjechische grens aan, ligt kuuroord Altenberg. Het plaatsje biedt met o.a het gezondheidscentrum Raupennnest volop kuurmogelijkheden zoals kuurbaden en sauna. Het Ertsgebergte in de omgeving van Altenberg, met prachtige natuur, leent zich uitstekend voor het maken van wandel- en fietstochten. Wintersporten in Saksen? Altenberg biedt 70 km aan skipistes waardoor je uitstekend kunt skiën of langlaufen tijdens de wintermaanden. Aan hotels, pensions, chalets en vakantiehuisjes ook geen gebrek in dit prachtige gebied in Saksen.


Vakantiehuisjes Saksen

Wil je vakantie doorbrengen in Saksen? Boek dan hier vakantiehuisjes en hotels in Saksen (of zoals de Duitsers zeggen Sachsen) in Duitsland! Naast vakantiehuisjes en hotels kan je ook overnachten in enkele kastelen rond de natuurgebieden van Saksen. Vergelijk en bekijk hier een uitgebreid aanbod aan vakantiehuisjes in Saksen, van goedkope huisjes, bungalows tot luxe chalets en groepsaccommodaties. Je autovakantie naar Saksen in het oosten van Duitsland begint voortaan op Travelmap.nl.


Bekijk meer van Duitsland

Lees meer