Saarland

Aantal hotels
11
Bekijk op Booking.com »
Aantal steden
1
Bekijk steden »
Interactieve kaart
Saarland
Bekijk kaart »
Tijdsverschil?
Geen
Bekijk informatie »

Hoe ziet uw ideale stad eruit?

Kies uit de onderstaande categorieën. Op basis van uw voorkeur raden wij steden aan.

Hoe reis ik naar Saarland?

Saarland

De universiteitsstad Saarbrücken, gelegen aan de Saar, is een must-do tijdens je bezoek aan de deelstaat. De vele barokstijl gebouwen, het Slot van Saarbrücken, de Ludwigskerk de eeuwenoude brug 'Alte Brücke' zijn een paar van de vele leuke bezienswaardigheden van Saarbrücken die je niet mag missen. Natuur- en rustzoekers bezoeken oa het landschapspark Saar-Hunsrück, de kuurplaats Weiskirchen en het Saarlands woud. Er zijn dan ook vele fiets- en wandelroutes te vinden door deze prachtige gebieden. Ook het drielandenpunt van Duitsland, Luxemburg en Frankrijk bij het stadje Perl is zeker de moeite waard in Saarland. De Bostalsee, waar je kunt genieten van oa watersporten als zwemmen, surfen en zeilen vind je in Nohfelden, gelegen in het noorden van de deelstaat Saarland.


Door de ligging van Saarland dient de deelstaat ook uitstekend als uitvalsbasis om de wijde omgeving te verkennen. Bezoek zo in Frankrijk Lotharingen, iets ten zuiden van Saarland. Vanuit Lotharingen wandel en of fiets je over heuvels, door de bossen en langs diverse meren van de prachtige Vogezen. In het nabijgelegen Luxemburg bezoek je mooie natuurgebieden en sfeervolle stadjes als Luxemburg en Vianden. In Frankrijk is een bezoek aan het leuke stadje Metz, met zijn middeleeuwse gebouwen, een must-do. Trier en Kaiserslautern zijn enkele leuke Duitse steden die het bezoeken meer dan waard zijn in de omgeving van Saarland. In Trier bezoek je oa het amfitheater, de Kaisersthermen (oud badhuis), de zwarte poort Porta Nigra, de Dom van Trier en het geboortehuis van Karl Marx. Kortom, genoeg redenen om te kiezen voor een autovakantie Saarland in het prachtige zuiden van Duitsland.

Vakantiehuisjes Saarland

Boek hier je vakantie naar Saarland in Duitsland, kies uit onderstaande bestemmingen voor aanbiedingen van autovakanties, hotels en vakantiehuisjes. Bekijk en vergelijk het uitgebreide aanbod van vakantiehuisjes, van luxe vakantiehuisjes, bungalows tot goedkope groepsaccommodaties voor een heerlijke vakantie Saarland.


Bekijk meer van Duitsland

Lees meer