Nedersaksen

Aantal hotels
18
Bekijk op Booking.com »
Aantal steden
8
Bekijk steden »
Interactieve kaart
Nedersaksen
Bekijk kaart »
Tijdsverschil?
Geen
Bekijk informatie »

Hoe ziet uw ideale stad eruit?

Kies uit de onderstaande categorieën. Op basis van uw voorkeur raden wij steden aan.

Hoe reis ik naar Nedersaksen?

Nedersaksen

In het noorden grenst de deelstaat aan de Noordzee, met oa Cuxhaven en Wilhelmshaven als havensteden. De Oost-Friese Waddeneilanden, waaronder Borkum, maken deel uit van Nedersaksen. Vanuit het gezellige havenstadje Emden, neem je de boot naar het eiland Borkum. Ontdek op het leuke eilandje Borkum mooie stranden, de gezellige boulevard en fiets of wandel door de natuur (bos, duinen, graslanden en weidegebieden). Ontdek zeker eens het eiland Borkum en huur eens een strandkorf op het strand voor een heerlijk dagje zon, zee en strand. Met prachtige natuurgebieden en streken als het Nedersaksisch Woud, het Teutoburger Wald en het populaire Harz middelgebergte beschikt Nedersaksen over diverse mogelijkheden voor de rust- en natuurzoeker.


Met oa Hannover, Oldenburg, Wolfsburg, Osnabruck en Göttingen beschikt de deelstaat over vele mogelijkheden voor het bezoeken van leuke steden. Binnen Nedersaksen ligt tevens de deelstaat en stad Bremen, die je zeker niet mag overslaan. In Bremen kan je goed shoppen en bezoek je het Bremer Museum voor Kunst- en Cultuurhistorie, het Stadhuis (Unesco) en de prachtige Lutherse Dom St. Petri. In de hoofdstad van Nedersaksen Hannover bezoek je oa de Dierentuin Hannover, de Koninklijke Tuinen, het Herrenhäuser Garten en het Sprengel Museum. In Oldenburg bezoek je de sfeervolle kerstmarkten tijdens de decembermaand en een van de vele leuke musea en theaters. In de moderne stad Wolfsburg bezoek je oa het Autostadt park of een voetbalwedstrijd van Wolfsburg, in de Volkswagen Arena. Tussen het Teutoburger Woud en het Wiehengebergte in ligt de tweede stad van Nedersaksen Osnabruck. In Osnabruck vind je prachtige historische gebouwen, diverse musea en een prachtige dierentuin die je zeker niet mag missen, Zoo Osnabruck. Je vindt in alle steden een uitgebreid aanbod hotels, van low budget tot luxe zakenhotels in het centrum. Dus voor een dagtrip of stedentrip naar een van deze Duitse steden zit je goed in Nedersaksen.

Kuuroorden Nedersaksen

Wellness liefhebber? Aan kuuroorden geen gebrek in Nedersaksen. In de omgeving van de Harz vind je diverse kuuroorden als Bad Sachsa en Bad Harzburg. Bad Harzburg behoort tot de beste geneeskrachtige baden van Nedersaksen. In Bad Nenndorf, tussen de heuvels van de Deister en Bückeberge, bezoek je als wellness liefhebber het prachtige kuurpark (Kurpark). Ook in Bad Bentheim, waar je tevens een prachtig 12e eeuws kasteel staat, vind je diverse kuuroorden. In de wijde omgeving van Bad Bentheim kan je uitstekend fietsen en wandelen. Dus ook voor een weekje wellness en ontspanning kom je naar Nedersaksen in Duitsland.

Vakantiehuisjes Nedersaksen

Klik op de populaire bestemmingen links voor vakantiehuisjes in en rond steden in Nedersaksen (Niedersachsen) of voor vakantiehuisjes en villa's in de prachtige natuur. Bekijk het uitgebreide aanbod vakantiehuisjes, van goedkope bungalows tot luxe groepsaccommodaties en landhuizen. Daarnaast bieden we weekendjes weg voor toeristen naar Nedersaksen ook goedkope hotels. Je autovakantie naar Nedersaksen Duitsland begint voortaan op Travelmap.nl.


Bekijk meer van Duitsland

Lees meer