Duitse Alpen

Aantal hotels
15
Bekijk op Booking.com »
Aantal steden
5
Bekijk steden »
Interactieve kaart
Duitse Alpen
Bekijk kaart »
Tijdsverschil?
Geen
Bekijk informatie »

Hoe ziet uw ideale stad eruit?

Kies uit de onderstaande categorieën. Op basis van uw voorkeur raden wij steden aan.

Hoe reis ik naar Duitse Alpen?

Duitse Alpen

Het sprookjesachtig gebied bestaat uit het hoge bergen, sprankelende meren, indrukwekkende kastelen, gezellige Duitse bergdorpen en befaamde wintersportoorden. Het is echt een verrassend mooie Duitse regio waar heel veel te ontdekken is. Dit kan via talloze bewegwijzerde wandelroutes of met je auto de meest charmante plaatsen aandoen rijdend door het indrukwekkende slingerende berglandschap. Ontdek de natuur met al zijn schoonheden en de echte authentieke Duitse gezelligheid en heerlijke gastronomie.

Hoogtepunten in het Duitse Alpen gebied die je absoluut niet mag missen zijn het romantische dorpje Füssen en het adembenemende Königsmeer bij Schönau, waar het barst van de mogelijkheden in de zomer. Het sprookjesachtige kasteel Sloss Neuschwanstein is echt een juweeltje. Ook activiteiten als hiken, kanoën, mountainbiken, paardrijden, golfen, klimmen, parasailen of ontspannen zijn mogelijk in de Duitse Alpen.

Zoals een waar Alpengebied biedt ook de Duitse Alpen volop mogelijkheden voor de wintersport liefhebber. Het bekende Garmisch Partenkirchen, gelegen op 700 meter hoogte, biedt met de Zugspitze ongeveer 75 km aan piste, met name rode pistes. Wellicht de bekendste wintersportbestemming in zuiden van Beieren is Oberstdorf, mede dankzij de sfeer en de uitdagende pistes. Vind hier zo'n 45 km aan prachtige pistes, ideaal voor beginners en gevorderden.


Bekijk meer van Duitsland

Lees meer