Baden Württemberg

Aantal hotels
20
Bekijk op Booking.com »
Aantal steden
10
Bekijk steden »
Interactieve kaart
Baden Württemberg
Bekijk kaart »
Tijdsverschil?
Geen
Bekijk informatie »

Hoe ziet uw ideale stad eruit?

Kies uit de onderstaande categorieën. Op basis van uw voorkeur raden wij steden aan.

Hoe reis ik naar Baden Württemberg?

Baden Württemberg

De deelstaat is zeer divers en heeft veel te bieden voor de vakantieganger. Zo beschikt Baden Württemberg over prachtige natuur, meren en vele kuuroorden zoals Baden Baden, een typische wellness locatie gelegen in een groene omgeving waar je tevens uitstekend kunt wandelen en fietsen. Echte rust- en natuurliefhebbers verblijven in het het prachtige Zwarte Woud, het dicht bebost gebied en middelgebergte gelegen in de deelstaat Baden-Württemberg. In het Zwarte Woud kan je uitstekend wandelen, fietsen en mountainbiken. In Feldberg,het hoogstgelegen dorp in het zwarte woud, kan je tevens in de winter genieten van de Wintersport. In het zuiden van de deelstaat Baden Württemberg bevinden zich de steden Fredrichshafen en Konstanz, gelegen aan het prachtige Bodenmeer (Bodensee). Het Bodenmeer, of Meer van Konstanz, is ideaal voor zwemmen of een boottocht naar oa het bloemeneiland Mainau. Rond het Bodenmeer kan je tevens prima fietsen en wandelen en voor je het weet ben je in Oostenrijk of Zwitserland. Kortom, op het gebied van natuur en rust geen gebrek in Baden Württemberg. Houd je van meer spanning? Bezoek dan in Hockenheim de Hockenheimring, het circuit waar jaarlijks oa de Formule 1 Grand Prix van Duitsland wordt gehouden.


Baden Württemberg beschikt met Stuttgart en Freiburg im Breisgau over twee prachtige steden die zeker niet mogen worden overgeslagen tijdens een vakantie in de Duitse deelstaat Baden Württemberg. In Stuttgart ga je heerlijke shoppen, bezoek je het Mercedes-Benz Museum en ga je heerlijk genieten van een van de restaurants in de Königstraße of de Calwer Straße. In Freiburg bezoek je oa de Freiburger Münster, de oude binnenstad of de sfeervolle kerstmarkt in de maand December. Ook de stad Karlsruhe mag je zeker niet overslaan. In Karlsruhe breng je een bezoek aan een van de vele musea, het immense Slot Karlsruhe en het Gottesaue kasteel. Ook het plaatsje Ulm, gelegen aan de Donau en tevens geboorteplaats van Albert Einstein, is zeker de moeite waard. Net buiten Baden Württemberg vind je tevens de leuke stad München en de Franse stad Stasbourg. Ook voor een dagtrip of stedentrip naar een leuke stad zit je in Baden Württemberg goed.


Door de hele deelstaat Baden Württemberg vind je een uitgebreid aanbod aan hotels, pensions en vakantiehuisjes. Boek zo een goedkoop hotel in het centrum van een van de vele leuke steden of een luxe vakantiehuisje, villa of bungalow in een van de vele prachtige gebieden zoals het Zwarte Woud of de Bodenmeer. Bekijk hier het aanbod en boek hier je hotel of vakantiehuisje in Baden Württemberg voor een heerlijk weekendje weg of vakantie in het zuiden van Duitsland.


Bekijk meer van Duitsland

Lees meer