Jan Thiel

Aantal hotels
15
Bekijk op Booking.com »
Aantal spots
11
Bekijk spots »
Interactieve kaart
Jan Thiel
Bekijk kaart »

Hoe reis ik naar Jan Thiel?

Jan Thiel

Daarbij zijn hier diverse villa's te huur, luxe resorts en vele vakantie appartementen. Het meest bekende is het kindvriendelijke Papagayo Beach Resort. In de buurt kan je surfles nemen of bbqen bij de Caracasbaai.

De Jan Thiel baai is tevens een populaire snorkelplek vanwege zijn prachtige onderwaterwereld. Let wel, de Jan Thielbaai is op het moment alleen gratis toegankelijk voor de bewoners van de nabijgelegen resorts, de Chogogo Resort, de Livingstone Resort en de Papagayo Resort. De buitenstaanders moeten entree betalen, plus de kosten voor het gebruik van strandstoelen. De strand is vrij luxueus ingericht en met name gericht op de rijke toerist. Vrijwel alle denkbare strandfaciliteiten zijn aanwezig. Er zijn voldoende faciliteiten aanwezig voor watersport en strandsport. Het Jan Thiel strand staat wel te boek als één van de mooiste en gezelligste stranden van Curacao. Aan het strand vind je oa leuke winkeltjes en gezellige restaurants zoals de bekende en populaire Beachclub Zanzibar.

In de buurt vind je ook een uniek natuurgebied waar met grote regelmaat flamingo’s te spotten zijn. Voor de avonturiers is het mogelijk om een rondtocht te maken met een quad of buggy.
Bekijk bezienswaardigheden en activiteiten in Jan Thiel of ontdek restaurants, uitgaan en entertainment.
Bekijk meer van Curaçao

Lees meer