Costa Rica

Aantal inwoners
4.700.000
Bekijk de kaart »
Aantal steden
2
Bekijk alle steden »
Water drinkbaar?
Nee
Bekijk informatie »

Hoe ziet uw ideale stad eruit?

Kies uit de onderstaande categorieën. Op basis van uw voorkeur raden wij steden aan.

Samaracc justinjen
San Josecc justinjen

Hoe reis ik naar Costa Rica?

Costa Rica

De vulkanische bergketen, stranden, koraalriffen, tropische regenwouden, met vele exotische bloemen en planten maakt het tot een uniek vakantieland en tevens biedt Costa Rica volop watersportmogelijkheden. Tortuguero, één van Costa Rica's mooiste nationale parken, mag zeker niet worden overgeslagen tijdens een rondreis. Dit geldt ook voor de ‘vuurspuwende’ vulkaan de Arenal, nabij La Fortuna. San José, de hoofdstad van Costa Rica, is een leuke stad om een paar dagen te verblijven tijdens je rondreis door Midden Amerika. Ook de dierenwereld is schitterend te noemen zoals krokodillen, haaien, schildpadden en dolfijnen rond Bahia Drake.

Na de regenperiode in november komen veel toeristen naar het land toe voor een natuurvakantie / rondreis. In het laagseizoen (mei tot november) zie je veel meer groen, maar heb je wel kans op hevige buien. De prijzen zijn in het laagseizoen wel aantrekkelijker. Misschien is een werkvakantie naar Costa Rica iets voor jou? Bijvoorbeeld kinderen helpen.

Vergelijk hier je vliegticket, accommodatie en huurauto om je reis naar de natuurschoon van Costa Rica compleet te maken. Ook kan je kiezen uit een all in natuurrondreis. Kijk onder het kopje reisorganisaties voor diverse aanbieders van groepsreizen naar Costa Rica. Welkom in Midden Amerika. Ben je in Costa Rica geweest en heb je leuke reistips? Stuur nu je Costa Rica tips en beoordelingen in en deel je ervaringen met ander reizigers.
Bekijk meer van Midden-Amerika

Lees meer