Chinese Muur

Aantal hotels
600
Bekijk Booking.com »
Gemiddelde beoordeling

Bekijk reviews »

Reviews Chinese Muur

 • Mekong Rivier
  De Great Wall van China is echt ongelofelijk mooi. Ik ga hier sowieso in een volgende vakantie nog eens heen, sowieso de Mekong Rivier. Echt heel erg mooi en hierna ga ik naar Saigon, Ha Long bay in Vietnam....

  Door Anoniem op donderdag 1 februari 2007

 • Chinese Muur
  De Chinese Muur is hét hoogtepunt van een China reis. Zelf heb ik een wandeling gemaakt tussen Jinshanling en Simatai, ongeveer 10 km. Redelijk pittig, maar anders dan bij Badaling en Mutianyu - heb je de muur hier bijna voor jezelf. Het uitzicht is prachtig. Zie ook de bouwsteen 'Easy Going in Peking' bij www.chinaonline.nl.

  Door Anoniem op dinsdag 24 juni 2008

 • Chinese Muur
  Hoogtepunt van onze trip naar Beijing. Wat betreft de muur hadden we twee keuze's. We zijn naar de Mutianyu geweest. Deze muur is langer en minder druk. Het is gelegen in bergachtige landschap. Het leukste was onderweg het stuk ongerestaureerde stuk muur. Voor de rest genieten van dit wereldwonder. Deze titel is wat mij betreft meer dan terrecht.

  Door Anoniem op dinsdag 13 mei 2008

 • Chinese muur
  De chinese muur. Eigenlijk met geen woord te beschrijven. Zo lang en toch erg mooi. Alleen jammer dat je hem dus nooit kan lopen tot het einde mede doordat sommige stukken te gevaarlijk zijn.

  Door Anoniem op vrijdag 15 februari 2008

 • Grote MuurGrote Muur
  Neem voor jezelf de tijd om de Grote Muur te bezoeken. Ik wil jullie er nog wel even op wijzen dat de trap treden soms er hoog zijn en dat dit voor mensen die slecht ter been zijn, wat lastig kan zijn. Toevallig waren wij er toen er net een reclame werd opgenomen voor een whiskey merk, de man had hoogte vrees dus dat zorgde voor erg grappige taferelen.

  Door Anoniem op vrijdag 1 april 2005

Toon alle beoordelingen Geef uw mening over Chinese Muur

Wat vindt u nog meer leuk om te doen?

Ontdek alle spots.