Tenerife

Aantal hotels
15
Bekijk op Booking.com »
Aantal steden
5
Bekijk steden »
Interactieve kaart
Tenerife
Bekijk kaart »
Tijdsverschil?
-1 uur
Bekijk informatie »

Hoe ziet uw ideale stad eruit?

Kies uit de onderstaande categorieën. Op basis van uw voorkeur raden wij steden aan.

Hoe reis ik naar Tenerife?

Tenerife

Vanuit Tenerife kun je prima een boottocht maken naar de rustige eilanden La Gomera of El Hierro met hun prachtige natuur. Golfbanen en waterpretparken zorgen voor de activiteit tijdens je vakantie.

De prachtige natuur, vooral in het noorden van Tenerife, is ideaal voor wandelaars en fietsers. In dit groene, vochtige gedeelte van Tenerife groeien oa cactussen en palmbomen. Aan de andere kant van hoogste berg van het eiland, de Pico del Teide (3718 meter) is het droog en zonnig. In de zomer is Playa de las Américas vooral populair onder jongeren. Hier zijn dan ook veel discotheken en bars. Ook Los Cristianos is een populaire baplaats in het zuiden met een fraai zandstrand. Dus ook de beste jongerenvakanties naar Tererife vind je hier!

Tot slot is Tenerife een perfect eiland om te duiken en te golfen. Kortom Tenerife is ideaal voor een vakantie met een perfecte combinatie van vermaak, natuur, watersport en strand. De toeristische voorzieningen zijn uitstekend. Je moet echter geen problemen hebben met massatoerisme, want vooral West Europeanen brengen hier massaal hun (all inclusive) vakantie door. Regel hier alvast goedkoop autoverhuur op Tenerife.

Tip: wil je goedkoop naar Tenerife op vakantie boek dan een last minute buiten het hoofdseizoen. Hou onze website goed in de gaten voor scherpe zonvakantie aanbiedingen van hotels / appartementen in oa de meivakantie en september of october. Vind hier ook meer aanbieden voor vakanties Spanje.


Bekijk meer van Canarische Eilanden

Lees meer