Angkor Wat

Aantal hotels
199
Bekijk Booking.com »
Gemiddelde beoordeling

Bekijk reviews »

Reviews Angkor Wat

 • Indrukwekkende tempel
  Vorig jaar ben heb ik met een culturele rondreis Cambodja bezocht. Daar heb ik o.a. Siem Reap bezocht en Angkor Wat. Echt een indrukwekkende tempel complex gebouwd door de Suryavarman II. Andere plekken die ik bezocht heb zijn Angkor Thom, wat de hoofdstad is van Khmer, en Phnom Penh.

  Door Anoniem op zondag 1 juni 2008

 • Gigantisch... mooi!Gigantisch... mooi!
  Het is groot, het is heel mooi, het is een sprookje.. Ik regelde een 3 dagen trip (zelfde prijs als een kaartje voor 2 dagen, 40 dollar ofzo) en ik ging een dag in een tuktuk tot de zonsopkomst. Een volgende dag, met een dag ertussen, ging ik met een zogenaamde push bike tot de zonsopkomst. Het park is zo groot dat je er niet aan toe komt om alles te zien, maar het is ongelofelijk mooi.

  Door Anoniem op maandag 1 oktober 2007

 • Ruines en Tempels
  Het beroemde Angkor moet je gezien hebben. Met de talloze ruines en tempels erg bijzonder. Zelf hebben wij deze hoogtepunten met gids gezien, zo krijg je veel interessante achtergrondinformatie.

  Door Anoniem op dinsdag 1 april 2008

 • Tempels, tempels, tempels....
  We vonden het bezoek aan Angkor Wat erg gaaf. We verbeleven een aantal dagen in Siem Reab en hebben de meeste tempels wel gezien. Eén tempel vonden we erg bjzonder, deze tempel genaamd Ta Prohm welke door de natuur "ingenomen" wordt. Grote, oude bomen groeien bovenop de overblijfselen, bijzonder om te zien.

  Door Anoniem op zaterdag 1 december 2007

 • Verbluffende Angkor Wat
  Angkor Wat is simpelweg verbluffend. Bezoek Angkor Wat vroeg in de ochtend. Sterker nog, zo vroeg in de ochtend dat je de zon hier ziet opkomen. Het is een fantastisch uitzicht. Een ander voordeel van het vroege opstaan is dat de temperatuur om deze tijd wat leefbaarder is.

  Door Anoniem op vrijdag 1 juli 2005

 • tempels, tempels en nog meer tempels
  Ik en mijn vriendin huurden een scooter bij Siemreab om alle tempels van Angkor Wat te zien. Dit was een van onze mooiste dagen in onze Azie trip.

  Door Anoniem op donderdag 1 september 2005

Toon alle beoordelingen Geef uw mening over Angkor Wat

Wat vindt u nog meer leuk om te doen?

Ontdek alle spots.