Sao Paulo

Aantal hotels
224
Bekijk op Booking.com »
Aantal spots
112
Bekijk spots »
Inwoners
17.000.000
Bekijk kaart »
Aantal wijken
3
Bekijk alle wijken »
Tijdsverschil?
-4 uur
Bekijk informatie »

Hoe reis ik naar Sao Paulo?

Sao Paulo

Door de sterke industriële ontwikkeling is er in deze stad de grootste, meest opgeleide, culturele middenklasse van Brazilië ontstaan, ook wel Paulistas genoemd. Deze indrukwekkende en enorme stad kan erg leuk zijn maar aan te raden is om de stad met iemand te bezoeken die de weg kent. Wanneer je dit doet worden je ogen geopend en bruist de stad van de spanning en sensatie. Met wolkenkrabbers in het centrum en sloppenwijken aan de buitenkant van de stad. Het hoogste gebouw van Brazilië is trouwens de Mirante do Vale.

Ook kun je hier het Museu de Arte de São Paulo bezoeken, één van de grootste museums van Latijns-Amerika. Hier hangen werken van onder andere Karel Appel, Giovanni Bellini, Hieronymus Bosch, Sandro Botticelli, Calder, Paul Cézanne, Lucas Cranach der Ältere, Paul Gauguin, El Greco, Vincent van Gogh, Frans Hals, Pablo Picasso en vele anderen.

Met een huurauto is het leuk je rondreis door Brazilië voort te zetten naar het zuiden richting de stad Curitiba. Wees op tijd met het bestellen van vliegtickets en hotelkamers in Sao Paulo.

De kathedraal van São Paulo is een van de grootste neo-gotische kathedralen in de wereld.


Bekijk bezienswaardigheden en activiteiten in Sao Paulo of ontdek restaurants, uitgaan en entertainment.
Bekijk meer van Brazilie

Lees meer